4x4 pentru toata lumea. Cat costa in Romania cea mai ieftina Dacia Duster cu tractiune integrala

4x4 pentru toata lumea. Cat costa in Romania cea mai ieftina Dacia Duster cu tractiune integrala
  • Cea mai ieftina Dacia Duster 4x4 costa 14.100 euro
  • Modelul ofera un benzinar de 1.6 litri si 115 CP
  • Unitatea lucreaza alaturi de o cutie in cinci trepte
Distribuie pe Facebook

Lansata si pe piata din Romania la sfarsitul lunii noiembrie, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster porneste de la 12.350 de euro. Pretul de plecare este insa cu 1.650 de euro mai mare pentru clientii care vor bifa sistemul de tractiune integrala disponibil in mod optional.

La aproape opt ani de la premiera mondiala a originalului, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, Dacia a prezentat in fata lumii intregi cea de-a doua generatie a modelului Duster.

Aproximativ doua luni mai tarziu de la momentul respectiv, in ultima saptamana a lui noiembrie, crossover-ul companiei de la Mioveni a fost lansat oficial si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 12.350 de euro, TVA inclus.

Sub capota versiunii de baza se ascunde un benzinar aspirat de 1.6 litri si 115 CP, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata, dupa cum anuntam si in materialul publicat in urma cu mai multe zile.

Pentru 1.650 de euro in plus sau, daca vrei, un total de 14.100 de euro - TVA inclus, aceeasi varianta entry-level a celei de-a doua generatii a modelului Duster este comercializata de Dacia alaturi de un sistem de tractiune integrala.

In ambele cazuri discutam despre echiparea Essential care, dupa cum am tot precizat de-a lungului timpului, ofera proiectoarele de ceata, instalatia de aer conditionat manual, dar si radio-ul CD MP3 exclusiv in mod optional.

Dotarile cu pricina fac insa parte din pachetul standard al versiunii Comfort, doar ca in aceasta varianta crossover-ul companiei de la Mioveni este mai scump cu 1.050 de euro, care se traduce prin 15.050 de euro pentru modelul 4x4.

Un sistem de tractiune integrala este disponibil si pentru motorizarile 1.2 TCe de 125 CP sau 1.5 dCi de 110 CP, pentru care clientii vor avea platit cel putin 16.200 de euro (Comfort), respectiv 16.150 de euro (Essential).

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Dacia Duster - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Dacia Duster - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2017