A debutat anul trecut la Paris, iar acum a ajuns in Romania. De la cat pleaca noul Nissan Micra

A debutat anul trecut la Paris, iar acum a ajuns in Romania. De la cat pleaca noul Nissan Micra
  • Noua generatie Nissan Micra este disponibila si in Romania
  • Supermini-ul propune trei motoare si patru niveluri de echipare
  • Pretul de pornire este de 11.990 de euro
Distribuie pe Facebook

A cincea generatie Nissan Micra a ajuns intr-un final si la noi in tara. Cu aceasta ocazie, constructorul japonez de automobile a publicat si lista de preturi, dar si mai multe informatii despre supermini-ul de segment B.

Cu aceasta noua generatie a modelului Micra, prezentata in premiera anul trecut cu ocazia Salonului Auto de la Paris, japonezii de la Nissan au vrut sa indrepte toate greselile facute cu iteratia precedenta. Asadar, modelul de segment B este dezvoltat pe o noua platforma si beneficiaza de foarte multe noutati, care sa il ajute sa ajunga in fruntea vanzarilor.

2017 Nissan Micra

La mai bine de sase luni de la acel eveniment, noul Micra a ajuns si la in tara cu tehnologie din plin si o gama de motorizari destul de interesanta. Totodata, modelul nipon este disponibil in patru niveluri de echipare: Visia, Acenta, N-Connecta si Tekna.

2017 Nissan Micra

Asa cum probabil ti-ai dat seama, Visia reprezinta versiunea standard, de intrare in gama. Chiar si asa, propune o multime de echipamente si sisteme de siguranta, printre care lumini de zi cu LED, jante de otel de 15 inch, geamuri electrice fata, volan reglabil pe adancime si inaltime, bancheta rabatabila 60/40, aer conditionat manual, radio CD cu MP3, faruri cu aprindere automata si functie Follow Me Home, sase airbaguri, limitator de viteza, inchidere centralizata, franare de urgenta, Sistem Chassis Control sau asistent la pornirea din rampa.

2017 Nissan Micra

Clientii pot opta pentru doua motorizari pe benzina, regasite deasemenea si in gama Renault sau Dacia. Este vorba despre unitatea de 1.0 litru, aspirata, de 70 de cai putere si 95 Nm cuplu, si de agregatul de 0.9 litri, turbo, de 89 de cai putere si 140 Nm.

2017 Nissan Micra

Fanii motoarelor diesel nu prea au de unde alege, noul Micra fiind disponibil doar impreuna cu vechiul propulsor de 1.5 litri dCi, capabil de 90 de cai putere si ceva mai mult cuplu, 220 Nm.

2017 Nissan Micra

In Romania, supermini-ul de segment B pleaca de la 11.990 de euro, cu motor de 1.0 litri si echiparea Visia. Partea buna este ca acest model se incadreaza in oferta japonezilor pentru programul RABLA, asa ca daca prezinti un tichet de casare la achizitia masinii, pretul de pornire scade la 9750 de euro.

2017 Nissan Micra

Asa cum era de asteptat, versiunea diesel costa ceva mai mult. Cea mai ieftina varianta incepe de la 14.890 de euro si este disponibila numai in echiparile Acenta, N-Connecta (15.740 de euro) si Tekna. Aceasta din urma reprezinta varful de gama, care costa de la 17.440 de euro in sus.

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze 2017 Nissan Micra
mai multe