A doua cea mai vanduta Skoda din 2020 va primi curand un facelift major. Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

A doua cea mai vanduta Skoda din 2020 va primi curand un facelift major. Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • A doua cea mai vanduta Skoda din 2020 va primi curand un facelift major
  • Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Versiunea mult imbunatatita a gamei Karoq va debuta peste exact doua saptamani, in data de 30 a lunii noiembrie.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape patru ani si jumatate, prima generatie a gamei oferite de Skoda sub numele de Karoq nu se mai afla intocmai la prima sa tinerete. Ba dimpotriva, dupa cum recunosc si oficialii companiei producatoare, ce lucreaza zilele acestea la innoirea retetei originale.

Programata sa debuteze pe 30 noiembrie si anticipata de doua schite de la nivelul departamentului exterior, noua formula pare sa cuprinda inclusiv o parte frontala complet redesenata si, totodata, mai agresiva ca oricand.

Aceeasi versiune mult imbunatatita a gamei Karoq prezinta, oarecum surprinzator si usor neobisnuit pentru un facelift, cateva modificari semnificative si in partea din spate a caroseriei cu cinci usi, oficialii Skoda fiind asteptati sa ofere si nenumarate optiuni proaspete in dreptul jantelor din aliaj. Evident.

Reteta caracteristica departamentului interior nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister, compania producatoare pastrand sub secret, la momentul de fata, si eventualele upgrade-uri aduse listei cu motorizari.

Nota de plata completeaza seria marilor necunoscute, cu precizarea ca preturile de vanzare ar putea porni de la aproximativ 25.000 de euro. In configuratia de baza, fisa cu specificatii de ordin tehnic nu va cuprinde decat un sistem de tractiune fata, insa variantele superioare vor oferi, inutil de spus, si 4x4.

Skoda Karoq Facelift - Primele poze

Skoda Karoq Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2021