A fi sau a nu fi: BMW X4 cu pachet M, jante pe 21 inch si evacuare custom

A fi sau a nu fi: BMW X4 cu pachet M, jante pe 21 inch si evacuare custom
  • Dealerul BMW din Abu Dhabi expune un X4 ceva mai special
  • Exemplarul cu pricina se bucura de pachetul exterior M Sport
  • Meniul mai include si jante pe 21 inch, plus evacuare custom
Distribuie pe Facebook

Showroom-ul BMW din Abu Dhabi a pregatit un X4 special, cu care spera sa atraga atentia si privirile tuturor celor ce-i trec pragul. Pe langa nuanta de alb de la nivelul caroseriei, exemplarul cu pricina se mai bucura si de pachetul exterior M Sport, de o pereche de jante pe 21 inch si, nu in ultimul rand, de un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, semnat Kelleners Sport. Dar oare sunt toate aceste detalii indeajuns pentru ca cel de-al doilea SAC din gama bavarezilor sa intre la inima fanilor marcii din Munchen?

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York din primavara acestui an, noul BMW X4 a starnit numeroase controverse si reactii negative printre fanii marcii bavareze. Iar motivele sunt lesne de inteles: cel de-al doilea SAC din gama producatorului de automobile din Munchen se bucura de acelasi aspect... discutabil precum modelul X6, pe care fie il urasti, fie il iubesti.

BMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare customBMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare custom

BMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare custom

Din fericire pentru el, noul BMW X4 inca mai are cateva sanse de a deveni o propunere atragatoare. Daca nici industria tuningului nu reuseste sa salveze cel de-al doilea SAC din gama producatorului de automobile din Munchen, atunci nimeni si nimic altceva nu o pot face. Acesta-i insa doar punctul nostru de vedere si nu este nimic in neregula daca nu esti de acord cu noi.

Revenind la subiectul principal al acestei discutii, noul BMW X4 poate fi admirat in showroom-ul marcii bavareze din Abu Dhabi intr-o versiune ceva mai speciala, finisata intr-o nuanta de alb si accesorizata cu pachetul exterior M Sport. De asemenea, in cazul de fata, cel de-al doilea SAC din gama producatorului de automobile din Munchen se mai poate lauda si cu o pereche de jante in cinci spite, pe 21 inch, lista cu imbunatatiri incheindu-se cu sistemul de evacuare semnat Kelleners Sport, ce aduce in prim plan patru tobe de esapament.

Cat despre motorizarea prezenta la datorie, exemplarul cu pricina se mandreste cu serviciile unei unitati TwinPower Turbo de trei litri si cu sase cilindri in linie, ce pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 306 cai putere si 400 Newton-Metri. Drept urmare, putem spune ca performantele sunt pe masura aspectului estetic, timpul de numai 5.5 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora reprezentand cea mai buna dovada in acest sens.

BMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare custom

BMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare customBMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare customBMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare custom

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW X4 cu pachet M Sport, jante pe 21 inch si evacuare custom
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2014