A fost anuntat pretul masinii care vrea sa fure din clientii Daciei Logan

A fost anuntat pretul masinii care vrea sa fure din clientii Daciei Logan
  • Citroen a dezvaluit preturile noului C-Elysee Facelift
  • Versiunea imbunatatita a compactei franceze porneste in Hexagon de la 13.750 de euro
  • Clientii vor primi in standard si un ecran tactil de sapte inch
Distribuie pe Facebook

Noul Citroen C-Elysee Facelift, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, porneste in Franta de la 13.750 de euro.

Cu versiunea imbunatatita a modelului Citroen C-Elysee am facut cunostinta inca de la mijlocul lunii noiembrie. Cum arata compacta franceza in patru usi, ce motorizari promite aceasta, dar si care sunt noutatile aparute la nivel de pachet tehnologic, de exemplu, totul se regaseste AICI.

Drept urmare, de urmatoarele randuri ne vom folosi pentru a spune ca respectivul automobil este disponibil la vanzare in tara sa natala la un pret de pornire de 13.750 de euro. Iar acum ne referim strict la varianta PureTech 82, echipata cu un benzinar in trei cilindri, de 1.2 litri si 82 CP.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Nici nu vrei sa te gandesti la o masina care, in anul 2017, ofera o motorizare aspirata cuplata la o manuala cu cinci trepte, capabila sa aduca primii 100 de kilometri pe ora dupa 12.9 secunde? Consumul mediu de carburant de 4.8 litri la suta ti se pare, de asemenea, prea mare?

Atunci poate ar trebui sa optezi pentru diesel-ul pus la dispozitie de versiunea imbunatatita a modelului Citroen C-Elysee. Partea proasta este ca va trebui sa scoti din buzunare alte trei mii de euro, insa dupa cei 16.750 de euro platiti te vei alege cu ceva mai mult la nivelul fisei tehnice.

Intr-o alta ordine de idei, atunci cand este servita in varianta BlueHDi 100 de 1.560 cmc si 99 CP, compacta franceza sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 10.8 secunde. In plus, aceasta atinge o viteza maxima de 183 km/h (fata de numai 169 km/h) si consuma 3.8 litri la suta.

Odata ce am lamurit problema unitatilor de propulsie propuse este cazul sa ne mutam intreaga atentie catre dotarile primite in standard: Avem de-a face, intr-un mod surprinzator, cu un singur nivel de echipare, care impresioneaza in special prin adoptarea unui ecran tactil de sapte inch.

Fara niciun fel de cost suplimentar vin pe respectivul automobil din Hexagon si luminile de zi LED, aerul conditionat, dar si geamurile fata electrice, regulatorul de viteza, oglinzile incalzite sau functia Mirror Screen, care transfera afisajul smartphone-ului pe display-ul din consola masinii.

La capitolul optiuni, cel mai notabil element consta in sistemul de navigatie cunoscut sub denumirea Citroen Connect Nav, clientii versiunii imbunatatite a modelului Citroen C-Elysee putand opta totusi si pentru un set de senzari parcare spate, plus o camera pentru marsarier.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Citroen C-Elysee Facelift
mai multe