Iti mai aduci aminte de el? Modelul care a vrut sa fure clientii Loganului a primit recent un facelift

  • Citroen a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului C-Elysee Facelift
  • Automobilul francez promite numeroase imbunatatiri la nivel estetic si tehnologic
  • Viitorii clienti vor avea de ales dintre doua diesel-uri si doua benzinare
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata acum mai bine de patru ani si livrat pana la momentul de fata in peste 400.000 de exemplare, actualul sedan de clasa compacta Citroen C-Elysee reprezinta un adevarat succes pentru producatorul auto francez.

Dar timpul si concurenta nu iarta pe absolut nimeni, astfel ca respectivul model in patru usi a fost nevoit sa revina la sediile companiei din Hexagon pentru a primi cateva imbunatatiri care sa-i asigure continuarea povestii intr-un mod cel putin la fel de pozitiv.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee FaceliftCitroen C-Elysee FaceliftCitroen C-Elysee Facelift

Asa se face ca partea frontala dispune, mai nou, de o grila restilizata a radiatorului si, totodata, integrata in farurile si ele subtil redesenate. Cei mai atenti la detalii vor descoperi, de asemenea, si luminile de zi cu tehnologie LED ori stopurile cu efect 3D.

Pachetul exterior se incheie intr-un final cu optiunile proaspete la nivel de nuante pentru caroserie sau jante din aliaj, insa modificarile continua la interior, acolo unde ecranul tactil de sapte inch reprezinta principala atractie propusa de acest departament.

Sau nu - depinde si din ce unghi privesti situatia, noul Citroen C-Elysee Facelift promitand sa puna la dispozitia viitoriilor sai clienti inclusiv un sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay, plus... comenzi vocale.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee FaceliftCitroen C-Elysee FaceliftCitroen C-Elysee Facelift

In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a sedanului francez de clasa compacta propune patru unitati mari si late, dintre care doua pe benzina - PureTech 82 ori VTi 115, si doua pe motorina - HDi 92 sau BlueHDi 100.

Conform comunicatului oficial de presa, publicat de producatorul auto din Hexagon chiar in cursul zilei de astazi, respectivul model in patru usi va fi construit in continuare la fabrica din Vigo, Spania. Startul vanzarilor se va da la inceputul lui 2017.

Citroen C-Elysee Facelift

Citroen C-Elysee Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Citroen C-Elysee Facelift
mai multe