A fost creat sub comanda fostului inginer sef al diviziei BMW M si concureaza cu Volkswagen Golf GTI. POZE REALE

A fost creat sub comanda fostului inginer sef al diviziei BMW M si concureaza cu Volkswagen Golf GTI. POZE REALE
  • Noul Hyundai i30 N ni se arata in primele fotografii reale
  • Automobilul sud-coreean ascunde sub capota un motor 2.0 turbo
  • Clientii au la dispozitie doua versiuni: de 250 sau 275 CP
Distribuie pe Facebook

Oficialii Hyundai au prezentat in cursul zilei de ieri primul hot-hatch din istoria companiei sud-coreene. Astazi, admiram noul i30 N pe 'viu', in mai multe imagini reale si chiar un material video in limba franceza.

Creat sub comanda fostului inginer sef al diviziei BMW M, Albert Biermann, noul Hyundai i30 N are ca principal rival model Golf GTI de la Volkswagen.

Asemeni acestuia, primul hot-hatch din istoria companiei sud-coreene este echipat cu un benzinar turbo de doi litri, oferi in doua versiuni diferite de putere.

Modelul de baza dispune de 250 CP, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, in timp ce varianta Performance ascunde sub capota cu 25 cai putere mai mult.

Hyundai i30 N - Poze Reale

In ambele cazuri, fisa tehnica este completata de o cutie manuala cu sase rapoarte, dar si un sistem de tractiune fata sau o suspensie cu amortizoare ajustabile.

Varianta Performance a noului Hyundai i30 N pluseaza un jante pe 19 inch, anvelope Pirelli P-Zero si, totodata, un diferential electronic cu alunecare limitata.

Drept urmare, in aceasta configuratie, primul hot-hatch din istoria companiei sud-coreene accelereaza pana la 100 kilometri pe ora in numai 6.1 secunde.

Spre deosebire de modelul de top, de 275 CP, cel de baza, cu 250 cai putere sub capota, rezolva ecuatia 0 - 100 km/h intr-un timp cu 0.3 secunde mai lent.

Hyundai i30 N - Poze Reale

Hyundai i30 N - Poze Reale

Lasand deoparte performantele anterior mentionate, meniul din cazul de fata mai include si o serie de elemente vizuale specifice, atat interioare, cat si exterioare.

Pe scurt, avem spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, eleron pentru plafon, dar si volan in trei spite sau scaune cu suport lateral marit.

Noul Hyundai i30 N si, totodata, primul hot-hatch din istoria companiei sud-coreene, este asteptat sa debuteze in toamna, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai i30 N - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2017