A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model. Nemtii pregatesc acum o versiune mult imbunatatita

A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model. Nemtii pregatesc acum o versiune mult imbunatatita
  • A fost pentru prima oara cand Volkswagen a vandut un asemenea model
  • Nemtii pregatesc acum o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a noii variante va avea loc peste doar doua zile - in data de 12 a lunii mai, conform ultimelor informatii si detalii publice.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani - in cadrul editiei din 2017 a celebrului Salon Auto International de la Geneva, cea dintai generatie a gamei Volkswagen Tiguan Allspace se pregateste de un facelift major. Urmand sa debuteze oficial chiar la mijlocul saptamanii curente - in data de 12 mai, dupa cum precizam inclusiv anterior, versiunea mult imbunatatita a SUV-ului german cu trei randuri de scaune in standard ar putea oferi aceleasi noutati precum modelul cu ampatament standard.

Daca presupunerile noastre se vor adeveri, atunci seria vestilor bune va porni cu o parte frontala complet restilizata, acompaniata de cateva optiuni proaspete la nivel de jante, plus cateva elemente restilizate in partea din spate a caroseriei mai lungi cu 22 de centimetri - asa cum precizam si la momentul premierei mondiale.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Tiguan Allspace ar putea primi din partea oficialilor companiei Volkswagen inclusiv un volan cu design in trei spite si comenzi tactile. Lista atractiilor principale ar trebui sa continue - asemeni versiunii cu ampatament standard a SUV-ului german, cu un sistem de infotainment mult imbunatatit, de ultima generatie, dar si cu o instalatie audio de la Harman Kardon sau instrumente de bord digitale.

Sub capota, respectiva masina este asteptata sa ofere o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu patru cilindri in linie si capacitati de pana la doi litri - la care se vor adauga diferite optiuni alternative, de tip mild si plug-in hybrid.

Volkswagen Tiguan Allspace FaceliftVolkswagen Tiguan Allspace - Prima fotografie oficiala data publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2021