Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Cum arata in realitate noul model

Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Cum arata in realitate noul model
  • Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major
  • Cum arata in realitate noul model Tiguan
Distribuie pe Facebook

Un motor turbo de doi litri si aproximativ 320 de cai putere este oferit in premiera absoluta.

Cel mai vandut Volkswagen din anul 2019, actualul Tiguan a primit un binemeritat facelift. Dezvelit oficial chiar la inceputul acestei luni, noul model dispune de o parte frontala complet restilizata, numeroase modificari fiind operate inclusiv in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere.

Mai atragator ca oricand, celebrul SUV de clasa compacta a primit o serie de imbunatatiri si la nivel de interior, acolo unde clientii vor descoperi chiar si un volan sport, plus climatizare automata cu comenzi tactile, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Pe plan tehnic, principalul punct de atractie il reprezinta - fara doar si poate - noul model Tiguan R, pus in miscare de un motor turbo de doi litri si aproximativ 320 de cai putere. Cel mai vandut Volkswagen din anul 2019 a mai primit, de asemenea, si un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP la datorie.

In functie de dotarile si echipamentele bifate, clientii celebrului SUV de clasa compacta se vor mai bucura si de un sistem de asistenta Travel Assist sinonim cu condusul semi-autonom pana la o viteza maxima de 210 km/h, dar si de o instalatie audio de la Harman Kardon.

Noul Tiguan Facelift este comercializat pe piata din Germania la preturi incepand de la putin peste 28.000 de euro, conform configuratorului oficial. Cel mai vandut Volkswagen din anul 2019 ofera in versiunea de baza o unitate 1.5 TSI de 130 CP, livrata la pachet in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Un volan multifunctional imbracat in piele, dar si o pereche de faruri cu tehnologie LED sau un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch se numara printre caracteristicile standard pe care clientii le vor descoperi la varianta entry-level a celebrului SUV de clasa compacta.

Distribuie pe Facebook
mai multe