A fost pozat complet necamuflat cu patru luni inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg!

A fost pozat complet necamuflat cu patru luni inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noul Volkswagen Touareg!
  • Noul Volkswagen Touareg a fost surprins complet necamuflat
  • SUV-ul german imprumuta mai multe elemente de la conceptul T-Prime
  • Lansarea oficiala va avea loc la sfasitul lui aprilie 2018
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg a fost surprinsa complet necamuflata in timpul unei sedinte foto. Premiera mondiala a SUV-ului german va avea loc abia la sfarsitul lunii aprilie, in cadrul evenimentului Auto China 2018.

La numai o zi distanta dupa ce publicatia just-auto a dezvaluit ca cea de-a treia generatie a celebrului Volkswagen Touareg va debuta la sfarsitul lunii aprilie, cu ocazia evenimentului Auto China 2018, fotografii spion au reusit sa surprinda noul SUV german complet necamuflat.

Asa cum era de asteptat, fratele de platforma al modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga si chiar Lamborghini Urus imprumuta mai multe elemente vizuale de la conceptul T-Prime GTE, prezentat in premiera mondiala in urma cu mai bine de un an si jumatate.

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Scurt si direct la subiect, cea de-a treia generatie a germanului Volkswagen Touareg iese in evidenta printr-o parte frontala impozanta, cu o grila a radiatorului de dimensiuni generoase, care incorporeaza inclusiv blocurile optice cu tehnologie LED, in stilul noului Arteon.

O linie proeminenta ce trece pe deasupra manerelor portierelor, dar si jantele din aliaj cu un design in cinci spite se numara printre principalele atractii ale profilului lateral, in timp ce posteriorul viitorului SUV adopta aparent o evacuare dubla si stopuri complementare farurilor.

Fotografii spion nu au reusit, din pacate, sa surprinda si interiorul celei de-a treia generatii a modelului Touareg, insa este de asteptat ca acesta sa preia o parte dintre detaliile stilistice si, totodata, echipamentele automobilului care inlocuieste vechiul (Passat) CC in gama Volkswagen.

Sub capota, fratele de platforma al SUV-urilor Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga si chiar Lamborghini Urus ar putea adopta unitati supraalimentate atat cu patru cilindri in linie, cat si cu sase pistoane in V, unele insotite inclusiv de motoare electrice, altele ba.

Cu toate ca nu este nimic oficial la acest moment, se anticipeaza ca cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg va oferi in standard - indiferent de unitatea ascunsa sub capota sau nivelul de echipare pentru care s-a optat, cutie automata si sistem de tractiune integrala.

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2017