Nemtii au dat sfara in lume. Cand se lanseaza pe piata noul Volkswagen Touareg

Nemtii au dat sfara in lume. Cand se lanseaza pe piata noul Volkswagen Touareg
  • Un nou Volkswagen Touareg se lanseaza in primavara anului viitor
  • Informatia ar fi fost confirmata de un oficial al companiei germane
  • Viitorul SUV va prelua mai multe detalii vizuale de la conceptul T-Prime
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la inceputul anilor 2010, cea de-a doua generatie a modelului Volkswagen Touareg se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

Primul SUV din istoria companiei Volkswagen, modelul Touareg a fost lansat pe piata exact acum un deceniu si jumatate, in 2002. Cinci ani mai tarziu de la momentul respectiv, automobilul producatorului german avea sa primeasca un binemeritat facelift, sinonim cu mai multe imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Dezvoltat si testat pentru a concura impotriva unor nume precum Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery Sport, dar si BMW X5 sau Mercedes GLE, celebrul Sport Utility Vehicle din Wolfsburg a revenit in prim plan la inceputul lui 2010, intr-o formula complet noua. Formula pe care nemtii o vor schimba inca o data, in primavara anului viitor.

Conform unor informatii obtinute de publicatia just-auto, care citeaza surse din interiorul companiei germane, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg va debuta in premiera mondiala la sfarsitul lunii aprilie, cu ocazia evenimentului Auto China 2018. La baza acesteia vom regasi arhitectura MLB Evo.

Asadar, SUV-ul producatorului nemtesc va fi si de-aceasta data frate de platforma cu Audi Q7 sau Porsche Cayenne, carora li s-au alaturat de curand Bentley Bentayga si Lamborghini Urus. Ultimele zvonuri anunta insa ca celebrul Sport Utility Vehicle din Wolfsburg va creste in dimensiuni comparativ cu produsul vandut in prezent.

In ceea ce priveste partea estetica, este de asteptat ca noul Volkswagen Touareg sa preia anumite elemente de la conceptul T-Prime, pe care germanii l-au prezentat cu ocazia editiei din 2016... intamplator sau nu, a evenimentului Auto China. O imagine surprinsa anterior, la inceputul primaverii, confirma teoria respectiva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2017