A fost prinsa in premiera pe camera. Uite cum arata pe viu cea mai rapida masina a Coreei

A fost prinsa in premiera pe camera. Uite cum arata pe viu cea mai rapida masina a Coreei
  • Noua Kia Stinger a fost lansata la inceputul acestui an
  • Automobilul sud-coreean propune un design atragator si dotari de top
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare cu pana la 365 CP
Distribuie pe Facebook

Noua Kia Stinger, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.9 secunde atunci cand este pusa in miscare de motorizarea de top cu sase cilindri in V, doua turbine si 365 cai putere.

Cel mai rapid produs din istoria companiei Kia si, totodata, o alternativa demna de luat in seamna la modelele nemtilor de la Audi, BMW sau Mercedes, noul Stinger a debutat oficial la inceputul acestui an, cu ocazia evenimentului NAIAS desfasurat la Detroit in luna ianuarie.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, atunci cand este servit in versiunea de top cu motorizare V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere, automobilul producatorului sud-coreean are nevoie de numai 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, primele informatii oficiale cu privire la noua Kia Stinger anuntau inclusiv o viteza maxima de aproximativ 270 km/h, astfel ca modelul companiei asiatice promite sa lase in urma compania germana limitata la 250 de kilometri pe ora.

Pe langa performantele de top, proaspat lansatul automobil al producatorului sud-coreean mai impresioneaza si la capitolul design, exteriorul intampinandu-ne alaturi de un contrast intre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, respectiv o linie a plafonului tipica fastback-urilor.

La interior, detaliile avangardiste - impreuna cu materialele premium si tehnologiile de ultima ora, desigur - transforma noua Kia Stinger intr-o senzatie pentru pasageri si, nu in ultimul rand, in locul in care vrei sa te afli pe parcursul distantelor lungi sau, de ce nu, al celor scurte.

Ajunsi la final, incepem o mica paranteza si reamintim ca automobilul producatorului sud-coreean este disponibil la vanzare pe Batranul Continent in mai multe variante de motorizare, printre care si un turbodiesel care scoate 200 de cai putere dintr-o capacitate cilindrica de 2.2 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2017