A fost reproiectat de la zero, iar acum este disponibil si in Romania. Cat costa noul Ibiza

  • Noul Seat Ibiza este disponibil si in Romania
  • Clientii vor putea alege numai propulsorul pe benzina de 1.0 litru
  • Supermini-ul este disponibil in doua niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Seat Ibiza a fost dezvaluita in premiera la inceputul lunii februarie, iar incepand de azi poate fi comandata si pe piata din Romania.

Constructorul spaniol de automobile a lansat cea de-a cincea generatie a superminiului Ibiza in cadrul unui eveniment special care a avut loc la Barcelona, la inceputul lunii februarie. Publicul larg l-a vazut pentru prima data o luna mai tarziu, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar imbunatatirile aduse unuia dintre cele mai populare modele din segment erau mai mult decat vizibile.

Seat Ibiza

Acesta este dezvoltat pe platforma modulara MQB A0 a Grupului Volkswagen, lucru care ii permite in primul rand sa aiba un ampatament mai mare (95 milimetri), desi este mai scurt cu 2 milimetri decat modelul pe care il inlocuia.

Seat Ibiza

In Romania, noul Ibiza poate fi comandat de astazi numai impreuna cu propulsorul pe benzina TSI de 1.0 litru, disponibil in doua versiuni de putere: 95 si 115 cai putere. Totodata, clientii vor putea opta exclusiv pentru nivelurile de echipare Style si Xcellence. Asadar, lipsesc cu desavarsire propulsorul diesel TDI de 1.6 litri cu ale sale trei configuratii de putere, dar si echiparea de baza Reference.

Seat Ibiza

Superminiul din Martorell propune tractiune pe puntea fata, o transmisie manuala cu cinci trepte, si un pret de pornire de 13.700 de euro. In acesti bani vei primi echiparea Style cu 95 de cai putere si 175 Nm cuplu. Varful de gama este reprezentat de echiparea Xcellence cu 115 cai si 200 Nm cuplu, care insa costa de la 15.633 de euro in sus.

Seat Ibiza

In functie de nivelul de echipare ales, noul Ibiza ofera sisteme tehnologice de ultima generatie, majoritatea imprumutate de la Leon. Amintim aici franarea automata de urgenta, rulare autonoma in traficul aglomerat, cruise control adaptiv sau acces si pornire fara cheie.

Seat Ibiza

Lista de dotari standard si optionale este una foarte cuprinzatoare si include blocuri de lumini full-LED, lumina ambientala alba sau rosie, senzori de parcare, sistem audio Beats, camera de mararier sau sistem de infotainment de 8 inch cu conectivitate Android Auto, Apple CarPlay si MirrorLink.

Seat Ibiza

Seat Ibiza

Seat Ibiza

Seat Ibiza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Seat Ibiza
mai multe