A fost surprins chiar pe linia de asamblare. Acum toata lumea stie cum arata noul PORSCHE 911 TURBO

A fost surprins chiar pe linia de asamblare. Acum toata lumea stie cum arata noul PORSCHE 911 TURBO
  • Noul 911 Turbo a fost surprins pe linia de asamblare
  • Urmeaza sa dezvolte aproximativ 600 de cai putere
  • Lansarea oficiala ar putea avea loc la Geneva
Distribuie pe Facebook

Doua imagini in care apare noul Porsche 911 Turbo au fost postate cu putin timp in urma pe internet. Acestea sunt facute chiar in uzina constructorului german de automobile.

Porsche 911 este una dintre cele mai populare si longevive masini sport din istoria auto. O noua generatie, 992, a fost lansat la inceputul acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Cateva saptamani mai tarziu, lumea intreaga a facut cunostinta cu versiunea decapotabila a lui 911 pentru ca acum sa admiram pentru prima data versiunea de top 911 Turbo. Desigur, prototipurile au mai fost surprinse in teste, purtand camuflajul specific, dar acum, sportiva a fost pozata in toata splendoarea ei.

Porsche 911 Turbo 992

Mai mult decat atat, cele doua imagini postate recent pe internet au fost realizate chiar pe linia de asamblare. Intai de toate se pot observa noutatile estetice, inclusiv spoiler-ul spate redesenat, pragurile sculptate, aripa spate activa si cele patru terminatii patrate ale sistemului de evacuare.

In ceea ce priveste unitatea de propulsie, sub capota noului Porsche 911 Turbo ar urma sa regasim un motor de 3.8 litri boxer care sa livreze ambelor punti aproximativ 600 de cai putere in versiunea standard. Spunem asta, pentru ca varianta de top Turbo S ar putea oferi cu circa 30 de cai putere si in plus.

Porsche 911 Turbo 992

Indiferent de versiunea aleasa, Porsche ofera in standard noua transmisie PDK cu opt trepte de viteza. In aceste conditii, sportiva germana va atinge cu siguranta 100 de km/h in mai putin de 3 secunde iar viteza maxima va trece lejer de 300 de km/h.

Oficialii constructorului german de automobile au dat de inteles mai demult ca noua generatie 911 Turbo ar putea beneficia de o oarecare electrificare a sistemului de propulsie, dupa modelul lui Panamera. Daca intr-adevar se va intampla asta, inseamna ca varful de gama va fi un 911 Turbo S E-Hybrid cu performante de invidiat.

Din cate se pare, noul Porsche 911 Turbo este finalizat in proportie de 100% iar asta nu inseamna altceva decat ca lansarea oficiala este iminenta. Cel mai probabil, nemtii il vor prezenta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva care isi deschide portile la inceputul lunii martie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2019