A inceput productia noii generatii. Cea mai potenta varianta ofera 585 CP

A inceput productia noii generatii. Cea mai potenta varianta ofera 585 CP
  • Mercedes a dat startul productiei noului G-Class
  • Asamblarea se va face tot la uzina Magna Steyr din Graz
  • Exista doua versiuni de motorizare disponibile
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 107.748 de euro. Iar acum facem referire la versiunea de baza, cu doar 422 CP sub capota.

Anuntata cu mare fast la mijlocul lunii ianuarie, cea mai recenta generatie a off-roader-ului Mercedes G-Class a intrat zilele acestea in productia de serie. Noul model este asamblat la randul lui in cadrul fabricii Magna Steyr din Graz, Austria.

Un alt element comun consta in caroseria cu cinci portiere, al carei design a scapat aproape neatins. Exista, ce este drept, cateva modificari la nivel de detaliu, de suferit avand si proportiile datorita cresterii lungimii totale cu 12 centimetri.

Comparativ cu predecesorul sau, noul Mercedes G-Class este de nerecunoscut... abia cand vine vorba despre cabina. Dezvelita la Detroit, cea mai recenta generatie a off-roader-ului german merge aici pe o abordare mult mai moderna.

Mai precis, pasagerii vor fi acum intampinati de o configuratie cu doua display-uri color, de 12.3 inch, care inlocuieste marea majoritate a butoanelor fizice. Schimbari majore regasim si in interiorul listei cu echipamente standard / optionale.

Totodata, cea mai recenta generatie a off-roader-ului Mercedes G-Class difera de modelul pe care il inlocuieste si prin noua suspensie destinata puntii fata. De-aceasta data se poate vorbi despre una independenta si nu rigida, ca anterior.

Intr-un final, cateva diferente intalnim si la nivel de motorizari. La momentul de fata sunt oferite doar doua versiuni V8 bi-turbo de patru litri, sub forma unui G500 de 422 CP si a unui G63 AMG cu 585 de cai putere si 850 Nm sub capota.

Preturile noului Mercedes G-Class pornesc in Romania de la 107.748 de euro, daca mai era nevoie de precizat. Meniul care insoteste cea mai recenta generatie a off-roader-ului german include si o cutie automata cu noua rapoarte, plus 4x4.

Mercedes G-Class - Start productie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2018