A inceput vanzarea noului Opel Astra Sports Tourer. Cat costa Masina Anului 2016 in varianta Break

A inceput vanzarea noului Opel Astra Sports Tourer. Cat costa Masina Anului 2016 in varianta Break
  • Noul Opel Astra Sports Tourer porneste in Romania de la 15.820 de euro
  • Versiunea de baza ofera o motorizare aspirata de 1.4 litri si 100 cai putere
  • Meniul standard include aer conditionat manual, geamuri electrice fata etc
Distribuie pe Facebook

Fanii automobilelor de clasa compacta din Romania au la dispozitie o noua optiune. De la cat porneste insa proaspat lansatul Opel Astra Sports Tourer, ei bine... ramane sa aflam abia din randurile urmatoare.

A debutat in premiera mondiala la inceputul toamnei trecute, iar sase luni mai tarziu a reusit sa se impuna in cadrul competitiei Masina Anului 2016. Vorbim, binteles, despre noul Opel Astra K, model disponibil intr-un final la vanzare si intr-o versiune break.

La fel de atragator, insa mult mai spatios decat varianta hatchback, automobilul in cauza porneste in Romania de la 15.820 de euro si ofera la schimb o motorizare aspirata de 1.4 litri, ce produce undeva in jurul a 100 de cai putere si 130 de Newton-Metri.

Opel Astra Sports Tourer

Valorile cu pricina ajung catre puntea fata prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci viteze, fisa tehnica anuntand un consum mediu de carburant care variaza intre 5.5 si 5.7 litri de benzina la fiecare 100 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu echipamente standard, noul Opel Astra Sports Tourer ofera prin intermediul pachetului de baza airbag-uri frontale, laterale si cortina, plus sistem de monitorizare a presiunii din pneuri sau lumini de zi cu tehnologie LED.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici aerul conditionat manual, bancheta spate rabatabila si fractionabila sau geamurile fata electrice, meniul continuand cu oglinzile electrice si incalzite, respectiv sistemul audio cu patru difuzoare.

Opel Astra Sports Tourer

Cel mai scump model comercializat in Romania porneste de la 23.980 de euro si este pus in miscare de o unitate turbodiesel cu capacitate cilindrica de 1.598 de centimetri cubi. In situatia data, lista cu bunatati include 136 CP, 320 Nm si 4.5 litri / 100 km.

Pentru acesti bani, break-ul german de clasa compacta aduce o transmisie automata in sase rapoarte, climatizare automata, dar si jante din aliaj pe 17 inch, deschidere si pornire fara cheie sau control automat al farurilor cu functie de detectare a tunelurilor.

Tot la capitolul dotari standard avem de trecut si urmatoarele: oglinzi laterale rabatabile electric, indicator pentru mentinerea benzii de rulare, recunoasterea semnelor de circulatie, tempomat s.a.m.d.

Opel Astra Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Astra Sports Tourer
mai multe