A intrat in productia de serie, iar VW nu mai poate face nimic pentru a-l opri. Noul model ameninta serios suprematia lui Golf

A intrat in productia de serie, iar VW nu mai poate face nimic pentru a-l opri. Noul model ameninta serios suprematia lui Golf
  • Skoda da startul productiei noii Scala
  • Compacta cehilor concureaza cu VW Golf
  • Sunt oferite cinci versiuni de motorizare
Distribuie pe Facebook

Clientii vor avea de ales intre patru motorizari pe benzina si un singur propulsor diesel, carora li se alatura o varianta pe gaz natural comprimat (CNG).

Numai doua luni de zile au trecut de la prezentarea oficiala a noii Skoda Scala, insa compania ceha nu pierde vremea si anunta deja startul productiei modelului care concureaza cu VW Golf.

Asamblata pe platforma MQB-A0 a Grupului Volkswagen, compacta marcii din Mlada Boleslav are aceleasi origini precum un Polo, dar este mai lunga cu peste 300 de milimetri decat automobilul respectiv.

Comparativ cu un VW Golf de ultima generatie, noua Skoda Scala ofera un ampatament mai generos cu 12 mm mai mare, pe cand capacitatea de incarcare a portbagajului este cea mai mare din segment.

In ceea ce priveste partea estetica, compacta producatorului ceh vine cu un design agresiv la nivel de exterior, inspirat de conceptul Vision RS si caracterizat de numeroase elemente proeminente.

La interior, departe de privirile curiosilor, noua Skoda Scala reuseste sa iasa in evidenta atat prin instrumentele de bord digitale, cat si prin display-ul tactil cu o diagonala generoasa, de pana la 9.2 inch.

De altfel, amatorii de tehnologiilor de ultima generatie se vor bucura sa afle ca modelul marcii din Mlada Boleslav poate fi echipat inclusiv cu faruri Full-LED, iluminare ambientala sau conexiune la internet.

Portbagajul cu deschidere electrica, incalzirea in parbriz, volan si scaune (inclusiv cele spate) ori numeroasele sisteme de siguranta activa disponibile reprezinte ale puncte forte ale noii Skoda Scala.

Sub capota, dupa cum precizam inclusiv anterior, compacta producatorului ceh mizeaza pe patru motorizari TSI si un singur propulsor TDI, care dezvolta puteri maxime cuprinse intre 90 si 150 CP.

Celor patru unitati traditionale cu o capacitate cilindrica de pana la 1.6 litri li se alatura o varianta pe gaz natural comprimat (CNG), solutia ideala pentru persoanele carora le pasa de mediul inconjurator.

Skoda Scala - Noi Poze reale

Skoda Scala - Noi Poze reale

Skoda Scala - Noi Poze reale

Skoda Scala - Noi Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Scala - Noi Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019