A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 47.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii anului 2021, noua generatie Seria 4 Gran Coupe a intrat de curand, zilele acestea, in productia de serie, la uzina din Munchen. Acolo unde BMW asambleaza inclusiv Seria 3 si, pe viitor, i4.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproape 47.000 de euro, respectiva masina este oferita in cinci configuratii diferite, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

BMW Seria 4 Gran Coupe - Productie

BMW Seria 4 Gran Coupe - Productie

In versiunea de baza 420i, noua generatie Seria 4 Gran Coupe a pregatit un motor cu patru cilindri in linie, de doi litri si 184 CP. Aceeasi unitate se regaseste inclusiv sub capota variantei 430i, cu mentiunea ca puterea maxima urca pana la 245 CP.

Ultima optiune pe benzina este comercializata sub denumirea de M440i xDrive, cu un propulsor in sase cilindri - de trei litri si aproximativ 374 CP. La care se adauga un sistem micro-hibrid de 48V si 11 CP.

Gama de motorizari se incheie cu un diesel de doi litri si ~190 CP, acompaniat la randul lui de un sistem micro-hibrid de 48V si 11 CP. Respectiva configuratie isi va intampina clientii in doua formule diferite: 420d si 420d xDrive, conform BMW.

Fiecare savoare a noii generatii Seria 4 Gran Coupe vine insotita in standard, fara costuri suplimentare, inclusiv de o transmisie automata cu opt rapoarte. Viitorul ar putea aduce - de ce nu, si un M4 in cinci portiere.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2021