Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta. Galerie FOTO completa

Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta. Galerie FOTO completa
  • Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Lista cu motorizari disponibile cuprinde inclusiv un benzinar turbo de trei litri si aproximativ 374 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, actuala generatie Seria 4 a primit, zilele acestea, o noua versiune de caroserie. O alternativa mult mai ieftina la primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie, varianta in cinci portiere a masinii ce concureaza cu Audi A5 si Mercedes C-Class stie cum sa iasa in evidenta.

Grila supradimensionata a radiatorului si farurile adaptive cu tehnologia Laserlight nu reprezinta decat inceputul, seria atractiilor principale continuand cu portbagajul scurtat si stopurile cu tenta fumurie, printre altele.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

De cealalta parte a portierelor, noua generatie BMW Seria 4 Gran Coupe propune o pereche de ecrane supradimensionate pentru afisarea ceasurilor de bord digitale si accesarea comenzilor sistemului de infotainment iDrive. Plus o tapiterie realizata din piele, scaune incalzite si ventilate, instalatie audio Harman Kardon etc.

Sub capota, respectiva masina a pregatit doua unitati pe benzina: un 2.0 turbo de 184 CP (420i) sau 245 CP (430i) si un 3.0 turbo de 374 CP (M440i xDrive) si un singur diesel: 2.0 turbo de 190 CP (420d / 420d xDrive).

Versiunea M440i xDrive Gran Coupe reprezinta optiunea perfecta pentru amatorii de senzatii tari, multumita sprintului de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde, in timp ce varianta 420d Gran Coupe va fi alegerea clientilor cumpatati. Datorita consumului mediu de carburant de 4.8 - 5.4 litri la 100 km, potrivit oficialilor de la BMW.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2021