A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina ameninta serios suprematia nemtilor
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 46.000 de euro. Lista cu echipamente si dotari standard cuprinde inclusiv o motorizare cu 310 CP pe ambele punti.

Dezvelita oficial la inceputul lui martie si disponibila la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 46.111 euro, prima masina de sine statatoare din gama companiei Cupra a intrat - de curand - in productia de serie, la uzina Martorell din Barcelona, Spania. Prezentata publicului larg sub denumirea de Formentor, respectiva creatie se remarca numaidecat prin formele senzuale de la exterior, acompaniate la interior de nenumarate sisteme si tehnologii de ultima generatie.

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Sub capota, clientii vor descoperi o larga varietate de motorizari (turbo) pe benzina si motorina, bataliei unitatilor 1.5 TSI (150 CP), 2.0 TSI (190 sau 310 CP) si 2.0 TDI (150 CP) urmand a i se alatura doua optiuni de tip plug-in hybrid, fiecare dintre acestea constand intr-un propulsor 1.4 TSI, asociat unui motor electric. Cu puterea maxima totalizand 204, respectiv 245 CP.

Pe piata din Romania, prima masina de sine statatoare din gama companiei Cupra se vinde la momentul de fata doar in cea mai performanta versiune a sa, varianta Formentor VZ 2.0 TSI 310PS DSG 4Drive promitand sa accelereze de la 0 la 100 de km/h intr-un timp de numai 4.9 secunde. Lista cu echipamente si dotari standard cuprinde - dupa cum precizam si anterior - inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, plus suspensia adaptiva DCC si camera video pentru marsarier, printre multe altele.

Totodata, clientii vor mai primi (in schimbul sumei de 46.111 de euro mentionata la inceputul acestui material) si climatizare cu reglare automata a temperaturii pe trei zone sau scaune fata de tip scoica, de exemplu. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si sistemul de infotainment compatibil cu aplicatii Apple CarPlay / Android Auto, dar si jantele din aliaj pe 19 inch.

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze SEAT Cupra Formentor - Imagini de pe linia de productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2020