O sa te indragostesti nebuneste de el. Primul model de sine statator din istoria Cupra este un crossover cu alura de coupe si...

O sa te indragostesti nebuneste de el. Primul model de sine statator din istoria Cupra este un crossover cu alura de coupe si...
  • Primul model de sine statator din istoria companiei Cupra debuteaza in mod oficial
  • Noul Formentor este un SUV cu alura de Coupe si pana la 310 CP sub capota
  • Meniul disponibil continua cu tractiune integrala, instrumente de bord digitale etc
Distribuie pe Facebook

... pana la 310 CP sub capota. La care se adauga un sistem de tractiune integrala oferit in standard, daca optezi pentru varianta de top.

Anuntat cu surle si trambite inca din 2019, atunci cand o versiune concept a fost adusa in fata publicului larg, primul model de sine statator din istoria Cupra a debutat in cele din urma oficial. Programat sa-si faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul acestui an, noul Formentor impresioneaza in special prin design-ul sexy al caroseriei.

La interior, in schimb, mult anticipatul SUV cu alura de Coupe se poate lauda cu numeroase tehnologii de ultima ora, printre care si instrumente de bord digitale si configurabile sau display central cu generoasa diagonala de... 12 inch.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, clientii vor avea la dispozitie doua motorizari diferite, varianta de baza punand la bataie un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, cu o unitate 1.4 TSI in prim plan. Totodata, solutia respectiva mai cuprinde si un motor electric alimentat de o baterie cu capacitatea de 13 kWh, astfel rezultand un total de 245 CP.

Despre aceasta versiune a primul model de sine statator din istoria Cupra mai trebuie spus si ca poate parcurge pana la 50 de kilometri fara a consuma vreun strop de benzina, potrivit informatiilor publicate recent de oficialii companiei.

Noul Formentor mai ofera, asa cum era de asteptat, si un 2.0 TSI cu 310 cai putere, unde livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti. Timpul in care mult anticipatul SUV cu alura de Coupe poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane, din pacate, un mister, insa un cinci secunde nu reprezinta chiar ceva de domeniul stiintifico-fantasticului.

Cupra Formentor

Cupra Formentor

Cupra Formentor

Cupra Formentor

Cupra Formentor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Cupra Formentor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2020