A-nceput numaratoarea inversa. Cand se lanseaza noul Volkswagen Golf

A-nceput numaratoarea inversa. Cand se lanseaza noul Volkswagen Golf
  • Volkswagen a confirmat debutul noului Golf Facelift
  • Compacta germana soseste luna viitoare
  • Meniul va include diverse imbunatatiri tehnice si estetice
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din 2012, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf se pregateste de primul facelift din cariera sa.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, unele dintre ele confirmate chiar si de catre sefii marcii din Wolfsburg, versiunea imbunatatita a compactei germane va debuta in mod oficial la inceputul lunii noiembrie.

Fiind vorba despre un simplu facelift, noul Volkswagen Golf va pastra cele mai multe dintre detaliile care l-au insotit pe parcursul ultimilor patru ani, unele dintre acestea urmand insa a fi modificate mai mult sau mai putin.

Intr-o alta ordine de idei, este de asteptat ca versiunea imbunatatita a compactei germane sa vina la pachet alaturi faruri full-LED, spoilere subtil restilizate, dar si jante din aliaj "echipate" cu un design complet diferit.

Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze

Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze

La interior, principala atractie a noului Volkswagen Golf Facelift va consta cel mai probabil in ecranul tactil destinat sistemului de infotainment, care va creste in dimensiuni comparativ cu unitatea oferita acum.

Ramane insa de vazut daca versiunea imbunatatita a compactei germane va adopta si un control al functiilor prin intermediul gesturilor sau ceasurile de bord digitale alei ultimei generatie a modelului Passat.

Din punct de vedere tehnic, singurele certitudini constau in disparitia unitatilor 1.4 TSI, respectiv 1.6 TDI, noul Volkswagen Golf Facelift urmand a propune motorizari turbo pe benzina si motorina cu capacitati de 1.5 litri.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de prezicat: versiunea imbunatatita a compactei germane va avea de infruntat o competitie pregatita mai bine ca oricand, ultimele generatii ale unor modele precum Opel Astra, Renault Megane sau chiar Hyundai i30 dispunand de toate ingredientele necesare pentru a-i da batai de cap masinii din Wolfsburg.

VW Golf 7 Facelift - Interior

VW Golf 7 Facelift - Interior

VW Golf 7 Facelift - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze
mai multe