Sunt imaginile momentului. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 7 Facelift!

Sunt imaginile momentului. Uite cum arata noul Volkswagen Golf 7 Facelift!
  • Primele imagini ale noului Golf 7 Facelift au ajuns pe internet
  • Compacta celor de la Volkswagen aduce mici modificari estetice
  • Debutul oficial va avea loc cel mai probabil in aceasta toamna
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului Volkswagen Golf Facelift au scapat pe internet in cursul acestei dupa-amiezi, scotand din timp la iveala modificarile pe care automobilul german le va primi inainte de sfarsitul anului in curs.

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia editiei din 2012 a Salonului Auto de la Paris, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf se apropie cu pasi repezi de mijlocul carierei sale.

Un binemeritat facelift destinat automobilului german de clasa compacta se afla la doar cateva luni distanta, primele fotografii oficiale ce surprind versiunea imbunatatita a popularei masini din Wolfsburg sosind insa chiar astazi.

Asadar, putem spune inca de pe acum ca noutatile pe care viitorul Volkswagen Golf 7 Facelift le va aduce sunt dintre cele mai subtile, farurile full-LED si jantele restilizate aflandu-se in capul listei.

Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele pozeVolkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze

Nu de alta, dar mici modificari intalnim inclusiv la nivelul spoilerelor fata si spate, rezultatul final traducandu-se printr-un plus de sportivitate. Despre interior nu avem inca nimic, insa ne asteptam la aparitia unor noi dotari si tehnologii.

Vantul schimbarii va "lovi", intr-un final, si gama de motorizari, viitorul Volkswagen Golf 7 Facelift fiind asteptat sa renunte la actualele 1.4 TSI, respectiv 1.6 TDI in favoarea unei unitati de 1.5 litri.

Mai multe informatii oficiale despre versiunea imbunatatita a modelului german de clasa compacta vom afla cel mai probabil in perioada urmatoare de timp, Salonul Auto de la Paris din acest an aflandu-se la mai putin de doua luni distanta.

Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele pozeVolkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze

Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf 7 Facelift - Primele poze
mai multe