A-nceput numaratoarea inversa. Skoda anunta oficial noul Superb 4 cu faruri LED Matrix, display de 12.9 inch si 265 de cai

A-nceput numaratoarea inversa. Skoda anunta oficial noul Superb 4 cu faruri LED Matrix, display de 12.9 inch si 265 de cai
  • A-nceput numaratoarea inversa
  • Skoda anunta oficial noul Superb 4 cu faruri LED Matrix, display de 12.9 inch si 265 de cai
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, climatizarea automata sau scaunele condimentate cu multiple functii de confort. Dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat oferit presei.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ un deceniu, inca din primavara anului 2014, actualul Superb 3 se apropie cu pasi mari si repezi de ziua in care va parasi definitiv - odata pentru totdeauna - linia de asamblare. Din fericire insa pentru cumparatorii impozantului model de clasa medie, Skoda pregateste, chiar in aceste clipe, o noua generatie, viitorul vehicul anuntand ca isi va intampina clientii alaturi de dimensiuni mai generoase ca oricand, lungimea de peste 4.9 metri reprezentand - mai mult ori mai putin surprinzator - punctul culminant.

Meniul caracteristic autoturismului mentionat anterior va continua cu o pereche de faruri cu matrice de LEDuri si un set de doua displayuri supradimensionate pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o instalatie de climatizare cu reglare automata - pe trei zone - a temperaturii, scaune multifunctionale, sistem audio de inalta fidelitate s.a.m.d. Sub capota, automobilul de segment D va gazdui - dezvaluie un comunicat oferit presei - si un propulsor 2.0 TSI cu o putere de 265 CP, o motorizare PHEV cu autonomie electrica mai mare 100 de kilometri, un TDI cu capacitatea cilindrica de 1.968 de centimetri cubi etc.

Skoda Superb 4 - Primele poze

Skoda Superb 4 - Primele poze

Skoda Superb 4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Skoda Superb 4 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 August 2023