A pozat-o pe strazi, la doar cateva ore de la lansarea oficiala. Primele imagini din trafic cu noua Serie 3

A pozat-o pe strazi, la doar cateva ore de la lansarea oficiala. Primele imagini din trafic cu noua Serie 3
  • Noul BMW Seria 3 a fost surprins complet necamuflat pe strazi
  • Imaginile vin la doar cateva ore de la debutul oficial
  • Automobilul bavarez va fi initial comercializat in doua variante
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Seria 3 a fost surprinsa complet necamuflata pe strazile Germaniei, la doar cateva ore dupa premiera mondiala din cadrul salonului ce se desfasoara zilele acestea la Paris.

Aflata in plina desfasurare, editia aniversara de 120 de ani a Salonului Auto International de la Paris a fost martora mult anticipatei premiere mondiale a noului BMW Seria 3 G20. Cateva ore mai tarziu de la debutul oficial, la doar cateva sute de kilometri distanta, pe strazile Germaniei, unul dintre prototipurile folosite la testarea viitoarei generatii a modelului bavarez era surprins complet necamuflat.

Fotografiata de un trecator mai curios din fire, respectiva masina reuseste sa iasa numaidecat in evidenta datorita caroseriei de culoare albastra, accesorizata cu pachetul M Sport si patru jante de dimensiuni generoase. Din pacate, imaginile de le interior, care ne-ar fi putut prezenta indeaproape cele doua display-uri color instalate in partea superioara a bordului, lipsesc cu desavarsire din peisaj.

Nici despre propulsia acestui Seria 3 G20 nu putem spune nimic concret, insa evacuarea dubla ar putea indica faptul ca avem de-a face cu versiunea de motorizare 330i. Echipata cu cea mai potenta unitate in patru cilindri de la BMW, un 2.0 turbo de aproape 260 CP, berlina companiei bavareze promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 5.8 secunde, daca iti vine sa crezi.

Pe piata auto din Germania, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi A4 si Mercedes C-Class este disponibila la vanzare la preturi incepand de la 40.450 de euro. Pe langa varianta mentionata anterior, clientii mai opt opta si pentru un 320d, singurul oferit la momentul de fata fie in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte, fie alaturi de sistemul de tractiune integrala xDrive.

Noul BMW Seria 3 pe strazi

Noul BMW Seria 3 pe strazi

Noul BMW Seria 3 pe strazi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2018