A primit numai recenzii pozitive inca de cand a fost lansat. Avem o GALERIE FOTO proaspata cu noul X2

A primit numai recenzii pozitive inca de cand a fost lansat. Avem o GALERIE FOTO proaspata cu noul X2
  • BMW a publicat o noua galerie foto cu X2
  • Crossover-ul a debutat oficial in Europa
  • Ajunge in showroom-uri in luna martie
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile lanseaza oficial noul X2 pe piata europeana, prilej cu care a publicat o noua galerie foto cu acesta. Momentan este disponibil cu trei propulsoare, insa ulterior va avea 4 unitati pe benzina si 5 diesel-uri.

Noul membru al familiei X a fost prezentat oficial in urma cu aproximativ 5 luni, iar de atunci a primit numai recenzii pozitive. Toata lumea a apreciat alura sportiva, liniile proeminente, blocurile de lumini cu LED, pragurile specifice, aripa spate discreta, spatiu interior generos si design-ul elegant si functional al interiorului.

BMW X2

In ceea ce priveste tehnologia si sistemele de asistenta, noul X2 propune printre altele asa-numitul BMW Black Panel pentru sistemul de infotainment si pentru ceasurile de bord digitale, un display touchscreen de 6.5 sau 8.8 inch, sistemul multimedia BMW Connected+ cu Apple CarPlay si Wi-Fi, Lane Departure Warning, Active Braking sau Parking Assist.

BMW X2

Crossover-ul a debutat acum pe piata europeana si urmeaza sa ajunga in showroom-uri in luna martie. Gama actuala de propulsoare nu este una foarte diversificata, avand in vedere ca singurele optiuni sunt o unitate de 2.0 litri pe benzina, cu tractiune fata si 192 de cai putere, si doua agregate diesel.

BMW X2BMW X2

Acestea din urma sunt oferite pe versiunile xDrive20d si xDrive25d, singurele dealtfel cu tractiune integrala. Ambele punti primesc 190, respectiv 231 de cai putere, iar transferul se face prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte. Ulterior, gama de propulsoare va fi imbogatita, astfel ca intr-un final clientii vor putea alege din 4 agregate pe benzina si 5 diesel-uri.

BMW X2

Noua galerie foto extensiva, care include peste 130 de imagini cu X2-ul bavarezilor, surprinde si detaliul care le aduce aminte fanilor marcii de celebrele coupe-uri de la BMW, precum legendarul E9. Ne referim desigur la logo-ul brand-ului din Munchen montat pe stalpii C, un artificiu estetic nemaintalnit pe niciun alt model actual.

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

BMW X2

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2018