A scapat de tractiunea integrala, dar a pastrat motorul V10. POZE REALE cu singurul Audi spate pe care banii il pot cumpara

  • Audi a lansat la Frankfurt un R8 cu tractiune spate
  • Noul model ascunde sub capota tot un motor in 10 cilindri
  • Productia va fi limitata la numai 999 de exemplare

Audi prezinta cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt un model extrem de special, care ofera in echiparea standard un sistem de tractiune spate.

Fanii sportivelor cu tractiune spate vor avea din aceasta toamna un nou automobil la care sa viseze. Este vorba despre proaspat lansatul Audi R8 RWS, o editie limitata la numai 999 de exemplare.

Potrivit oficialilor nemti, fiecare unitate produsa primeste sub capota un motor aspirat cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri. Aceasta lucreaza alaturi de o cutie pentru a livra puntii posterioare aproximativ 540 CP si 540 Nm.

Cu 50 de kilograme mai usor decat versiunea quattro, noul Audi R8 RWS are nevoie de doar 3.7 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima se ridica la 320 de kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, sportiva cu tractiune spate mizeaza pe anumite detalii mate pentru a se diferentia de varianta 4x4. Clientii pot opta inclusiv pentru stickere de culoare rosie asemanatoare celor de pe modelul R8 LMS GT 4.

Asa cum precizam si in urma cu o zi, noul Audi RWS este disponibil la vanzare atat sub forma de Coupe, cat si Spyder. La preturi care pornesc de la 140.000 sau 153.000 de euro, daca te intrebai.

Audi R8 RWS - Poze reale

Audi R8 RWS - Poze reale

Audi R8 RWS - Poze reale

Audi R8 RWS - Poze reale

Vezi toate pozele (11) Poze Audi R8 RWS - Poze reale
mai multe