A treia oara este cu noroc. Cele mai recente imagini cu noul BMW Seria 7 ne arata limuzina bavareza in toata 'splendoarea' ei

  • Noi imagini ale viitorului BMW Seria 7 au ajuns pe internet
  • De-aceasta data putem admira si partea posterioara a caroseriei
  • Fotografiile de la interior lipsesc insa in continuare
Distribuie pe Facebook

Cadrele interioare lipsesc in continuare din peisaj, insa de-aceasta data putem vedea macar si acele modificari pe care designerii companiei din Munchen le-au operat la nivelul partii posterioare a caroseriei.

Noul an a inceput cum nu se putea mai prost pentru cei de la BMW, producatorul bavarez de automobile confruntandu-se zilele acestea cu o scapare masiva de informatii referitoare la versiunea imbunatatita a actualului Seria 7.

Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate date la care compania din Munchen isi va relansa pe piata celebra nava amiral, mai multe imagini ajunse pe internet ne ofera deja numeroase detalii despre schimbarile pe care limuzina proiectata pentru a concura impotriva lui Audi A8 si Mercedes S-Class le va suferi.

Vorbim despre modificari importante - cel putin la nivelul partii frontale, care vor pune noul BMW Seria 7 pe acelasi palier cu primul X7 din istoria producatorului bavarez de automobile, disponibil la vanzare de anul trecut si in Romania.

Printre acestea se numara si grila de dimensiuni mai multe decat generoase a radiatorului, un element de design care a reusit sa starneasca controverse si discutii aprinse atat printre fanii companiei din Munchen, cat si printre persoanele interesante de cum vor evolua pe viitor formele masinilor (de lux ori ba).

Dupa cum precizam inca de la inceputul materialului nostru, cadrele interioare lipsesc in continuare din peisaj, insa este de asteptat ca versiunea imbunatatita a actualului BMW Seria 7 sa se inspire inca o data de la... noul X7, evident.

In acest caz, limuzina proiectata pentru a concura impotriva lui Audi A8 si Mercedes S-Class va reveni in showroom-uri alaturi de instrumente de bord digitale si configurabile, un display cu diagonala de 12.3 inch pentru cea mai recenta aparitie in materie de sistem de infotainment, plus alte cateva bunatati.

Un alt mister care ramane nedescifrat la momentul de fata se afla in stransa legatura cu gama de motorizari, in sensul in care specificatiile exacte ale motoarelor pe benzina si motorina ce urmeaza a fi puse la dispozitie nu se cunosc.

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

BMW Seria 7 Facelift - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 7 Facelift - Poze noi
mai multe