A vrut sa-i lase pe toti cu gura cascata, asa ca si-a comandat limuzina in nuanta preferata a noului M4. POZE REALE

  • Celebrul showroom BMW Abu Dhabi Motors este zilele acestea gazda uneia dintre cele mai spectaculoase limuzine din lume
  • Este vorba despre un 730Li vopsit in Austin Yellow, nuanta preferata a noului M4, la care se adauga alte elemente speciale
Distribuie pe Facebook

Surprizele nu se opresc insa aici, ci continua cu un set de jante in cinci spite triple, evacuare dubla si, nu in ultimul rand, un interior cu piele in doua culori.

Celebrul showroom BMW Abu Dhabi Motors este zilele acestea gazda uneia dintre cele mai spectaculoase limuzine din lume: un 730Li vopsit in Austin Yellow, nuanta preferata a noului M4.

Alte detalii exterioare remarcabile includ jante din aliaj cu design in cinci spite triple, pachet M si evacuare dubla, carora li se alatura un interior cu piele in doua culori si accente metalice.

De altfel, exemplarul in cauza se mai poate lauda si cu o echipare bogata, care cuprinde blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale si ecrane in spatele scaunelor fata.

In ceea ce priveste propulsia respectivului BMW 730Li, aceasta este asigurata de o unitate turbo cu doar patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care dezvolta aproximativ 258 CP.

Livrarea valorilor maxime se realizeaza exclusiv catre puntea spate, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 6.3 secunde.

Pe piata din Romania, limuzina bavareza pleaca de la 95.557 de euro - in versiunea 730d cu ampatament marit, care gazduieste sub capota o motorizare diesel de trei litri si 265 de cai putere.

Varianta de top M760Li xDrive porneste, in schimb, de la 178.976 de euro, fisa tehnica a modelului cu pricina culminand cu motorul V12 twin-turbo de 6.6 litri, ce produce 585 CP.

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

BMW 730Li in Austin Yellow

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW 730Li in Austin Yellow
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2019