A vrut sa-i lase pe toti cu gura cascata, asa ca si-a comandat noul Seria 3 intr-o nuanta mai putin obisnuita. POZE REALE

  • Un Seria 3 cu o configuratie mai putin obisnuita este expus zilele acestea in cadrul showroom-ului BMW Abu Dhabi Motors
  • Automobilul bavarez, un 330i de ultima generatie, vine cu o caroserie portocalie si bunatati din seria M Performance
  • Meniul continua cu jante pe 20 de inch, tapiterie din piele neagra, plus cusaturi contrastante si accente de aluminiu texturat
Distribuie pe Facebook

Reteta acestui BMW 330i de ultima generatie este completata de numeroase bunatati din portofoliul M Performance, la care se adauga mai multe detalii exterioare finisate in negru. Plus un set de jante cu diametrul pe 20 de inch.

Anuntata cu surle si trambite inca de la sfarsitul anului trecut, cea de-a saptea generatie a modelului Seria 3 poate fi admirata zilele acestea intr-o configuratie mai putin obisnuita, in cadrul celebrului showroom BMW Abu Dhabi Motors din Emiratele Arabe Unite.

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

Dupa cum se poate observa si din fotografiile publicate pe pagina de Facebook a dealer-ului asiatic, masina companiei bavareze combina la exterior o caroserie portocalie cu mai multe detalii exterioare finisate in negru - inclusiv faimoasele nari care compun grila frontala.

Reteta exterioara este completata de numeroase bunatati din portofoliul M Sport si M Performance, la care se adauga un set de jante din aliaj cu diametrul pe 20 de inch, plus insertii interioare de piele cusuta cu ata contrastanta si accente de aluminiu texturat, printre altele.

Parte a familiei de modele 330i, acest BMW Seria 3 de ultima generatie gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si 258 de cai putere, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune spate si o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Cu pedala de acceleratie la podea, masina companiei bavareze reuseste sa atinga pragul celor 100 de kilometri pe ora dupa doar 5.8 secunde, acul vitezometrului vazandu-si apoi de treaba pana pe la 250 de kilometri pe ora, acolo unde inginerii au montat o limita electronica.

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

BMW 330i cu optiuni M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 330i cu optiuni M Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2019