Abia cand a ajuns in fata unui monitor a realizat ce pozase mai devreme. Masina fotografiata se lansese cu doar cateva zile inainte

Abia cand a ajuns in fata unui monitor a realizat ce pozase mai devreme. Masina fotografiata se lansese cu doar cateva zile inainte
  • Cea mai noua generatie a modelului Mercedes G-Class a debutat la inceputul acestei saptamani
  • Off-roader-ul german ofera acum o suspensie independenta pentru puntea fata, dezvoltata alaturi de AMG
  • Clientii vor avea la initial la dispozitie doar o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 422 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvelit oficial cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Detroit, noul Mercedes G-Class arata exact ca modelul pe care il inlocuieste. Cel putin din punctul de vedere al meniului exterior.

La numai doua zile distanta de la premiera sa mondiala, celebrata cu ocazia evenimentului North American International Auto Show 2018, cea mai noua generatie a legendarului Mercedes G-Class a fost surprins in actiune pe strazi.

Din pricina asemanarii cu modelul pe care il inlocuieste, off-roader-ul german a fost recunoscut cu greu, la identificarea masinii ajutand in special modificarile operate de designeri la nivelul partii frontale a caroseriei.

Chiar daca la exterior nu aduce nicio schimbare radicala, cea mai noua generatie a legendarului Mercedes G-Class se distanteaza categoric de predecesorul sau la interior, acolo unde totul a fost proiectat de la zero.

Asa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, off-roader-ul german prezinta o abordare tehnologica de ultima ora, cu doua display-uri de 12.3 inch fiecare pentru afisarea ceasurilor de bord si a navigatiei, printre altele.

Totodata, cea mai noua generatie a modelului Mercedes G-Class trece la o configuratie cu suspensie independenta pe puntea fata, dezvoltata impreuna cu specialistii diviziei AMG, potrivit primelor informatii oficiale.

Sub capota, off-roader-ul german va fi disponibil la momentul lansarii exclusiv intr-o versiune 500, cu un motor V8 biturbo de patru litri si 422 CP - cuplata la o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Intr-un final, despre cea mai noua generatie a modelului Mercedes G-Class se mai poate spune si ca a luat in dimensiuni comparativ cu modelul pe care in locuieste insa, in acelasi timp, a pierdut 170 de kilograme.

Mercedes G-Class pe strada

Mercedes G-Class pe strada

Mercedes G-Class pe strada

Mercedes G-Class pe strada

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2018