Abia s-a lansat, dar a intrat deja in istorie. E cel mai puternic Subaru din toate timpurile

  • Noul STI S209 e cel mai puternic Subaru din toate timpurile
  • Automobilul japonez ofera un 2.5 turbo cu 341 CP sub capota
  • Productia este limitata la 200 de exemplare, toate pentru SUA
Distribuie pe Facebook

Sub capota noului STI S209 se afla o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, care produce putin peste 340 CP.

Organizata in perioada 14 - 27 ianuarie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Detroit marcheaza debutul celui mai potent Subaru din istorie.

Este vorba despre noul STI S209, de a carei propulsie se ocupa o motorizare turbo cu patru cilindri, capacitatea de 2.5 litri si, nu in ultimul rand, puterea de 341 CP.

Subaru STI S209

Subaru STI S209

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa tehnica a modelului comercializat in numai 200 de exemplare.

Fiecare dintre acestea vor primi inclusiv o serie de elemente unice la nivel de caroserie, printre care si flaps-uri pentru spoilerul fata sau aripi proeminente.

Spoilerul spate cu difuzor inclus, evacuarea cvadrupla sau eleronul pentru portbagaj se numara la randul lor printre atractiile princiale ale noului STI S209.

Din pacate, cel mai potent Subaru din istorie nu va fi oferit decat in doua nuante exterioare - WR Blue Pearl sau Crystal White Pearl, cu jante argintii ori aurii.

Primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte de sfarsitul anului, alaturi de un volan cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit, printre altele.

Informatiile oficiale cu privire la pretul de achizitie lipsesc pentru moment, insa modelul de 341 CP nu va fi disponibil la vanzare decat in Statele Unite ale Americii.

Subaru STI S209

Subaru STI S209

Subaru STI S209

Subaru STI S209

Subaru STI S209

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Subaru STI S209
mai multe