Absolut tot ce trebuie sa stii despre noul Volvo S90. Plus GALERIE FOTO si VIDEO

Absolut tot ce trebuie sa stii despre noul Volvo S90. Plus GALERIE FOTO si VIDEO
  • Volvo a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului S90
  • Automobilul suedez se remarca printr-un design modern si, totodata, extrem de atragator
  • Gama de motorizari ofera in versiunea de top o unitate T8 de aproximativ 400 CP
Distribuie pe Facebook

Suedezii de la Volvo au publicat in cursul acestei dupa amiezi primele fotografii si informatii oficiale ale noului S90.

Programat sa debuteze public la mijlocul lunii ianuarie, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, inlocuitorul batranului S80 iese in evidenta printr-un design modern si, totodata, extrem de atragator.

Avand ca sursa de inspiratie cea de-a doua generatie a SUV-ului XC90, exteriorul modelului de clasa medie din Goteborg propune o parte frontala impunatoare, caracterizata de lumini de zi stilizate sub forma unui T orizontal.

Stopurile asemanatoare literei C sunt cele care atrag (aproape) instant atentia la nivelul posteriorului, pe cand linia plafonului ne duce cu gandul la fastback-urile de alta data.

Volvo S90 - Galerie FotoVolvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie Foto

In ceea ce priveste departamentul interior, alternativa suedezilor la trioul german format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class ne intampina alaturi de acelasi ecran tactil de tip tableta precum XC90-ul Mk. II anterior mentionat.

Tot de la aceeasi generatie cu numarul doi a SUV-ului cu pricina provine inclusiv gama de motorizari, noul Volvo S90 anuntand pentru moment disponibilitatea unitatii T8.

Comandat in aceasta configuratie, inlocuitorul batranului S80 ofera un total de circa 400 de cai putere multumita sistemului de propulsie hibrid ce combina un motor electric cu un 2.0 pe benzina, supraalimentat cu turbina si compresor.

Volvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie FotoVolvo S90 - Galerie Foto

Din punct de vedere tehnologic, modelul de clasa medie din Goteborg impresioneaza in special prin functia Pilot Assist, care asigura un condus semi-autonom pana la viteze de 130 km/h.

Mai mult de-atat, alternativa suedezilor la trioul german format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class se mai poate lauda si cu o versiune imbunatatita a sistemului City Safety, care detecteaza acum inclusiv animale de dimensiuni largi.

Informatiile oficiale referitoare la noul Volvo S90 se opresc pentru moment aici, alte detalii cu privire la inlocuitorul batranului S80 fiind asteptate sa soseasca inaintea debutului public.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Volvo S90 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2015