Aceasta este limuzina de 600 CP cu care Lexus vrea sa bata BMW M760i si Mercedes S63 AMG

Aceasta este limuzina de 600 CP cu care Lexus vrea sa bata BMW M760i si Mercedes S63 AMG
  • Lexus ar putea lansa la sfarsitul lunii octombrie o varianta LS F
  • Zvonurile spun ca respectivul automobil va avea 600 CP sub capota
  • Este inca neclar daca discutam despre o versiune concept sau de serie
Distribuie pe Facebook

Lexus ar putea lansa cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo de luna viitoare o versiune de 600 de cai putere a noului LS. Este inca neclar insa daca japonezii vor prezenta in fata publicului o versiune concept sau direct varianta de productie.

Despre lansarea unei versiuni de inalta performanta a limuzinei LS se vorbeste inca din 2012, atunci cand Lexus a prezentata in fata publicului larg conceptul TS-650 echipat de divizia Toyota Motorsport GmbH cu un motor V8 twin-turbo de 650 CP.

Intre timp, generatia XF40 a fost scoasa din productia de serie si inlocuita cu un model nou-nout, astfel ca zvonurile potrivit carora compania japoneza lucreaza la un automobil care sa concureze BMW M760i si Mercedes S63 AMG au fost reluate.

Speculatiile sunt alimentate de-aceasta data si de o fotografie a unui asa-zis Lexus LS F, fotografie publicata intamplator sau nu in paginile aceleiasi reviste din Tara Soarelui Rasare care a dezvaluit modelul sport RC F inaintea lansarii sale oficiale.

Mai mult de-atat, respectiva imagine apare in media cu doar cateva saptamani / luni inaintea premierei mondiale despre care mai multe surse afirma ca va avea loc la sfarsitul lui octombrie 2017, in Tokyo, ori mijlocul lui ianuarie 2018, in Detroit.

Zvonurile cu privire la viitoarea versiune de inalta performanta a limuzinei LS continua cu un set de informatii potrivit carora rivalul modelelor BMW M760i si Mercedes S63 AMG va ascunde sub capota un V8 twin-turbo de patru litri si 600 CP.

Respectiva unitate ar putea fi montata ulterior si pe un LC F, despre care se spune ca va fi lansat oficial in cadrul aceleiasi editii cu numarul 45 a Salonului Auto de la Tokyo - eveniment programat sa se desfasoara intre 27 octombrie si 5 noiembrie.

La final revenim asupra fotografiei din presa japoneza cu noul Lexus LS F, fotografie care surprinde automobilul de lux din Tara Soarelui Rasare intr-o configurate cu spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente si jante uriase din aliaj.

Lexus LS F - Poza spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2017