Aceasta este noua Skoda Fabia. Primele imagini oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva momente

Aceasta este noua Skoda Fabia. Primele imagini oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva momente
  • Skoda publica primele imagini oficiale cu noua Fabia
  • Premiera mondiala are loc luna viitoare, la Geneva
  • Vanzarile iau startul in cea de-a doua jumatate a anului
Distribuie pe Facebook

Skoda prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva in perioada 8 - 18 martie 2018 versiunea imbunatatita a modelului de clasa subcompacta Fabia.

Chiar daca a mai ramas o luna de zile pana la debutul editiei din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show, marile companii din industria auto au inceput deja sa anunte din surprizele care vor fi prezente la fata locului.

Astazi este randul cehilor de la Skoda, care au publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii si informatii oficiale cu versiunea imbunatatita a actualei Fabia - model dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul lui 2014.

Skoda Fabia Facelift

Skoda Fabia Facelift

Programata sa ajunga in showroom-urile europene incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, subcompacta companiei din Mlada Boleslav ofera in premiera absoluta blocuri optice - atat frontale, cat si posterioare, cu tehnologie LED.

Tot la capitolul noutati cu efect asupra departamentului estetic putem include, fara niciun fel de problema, si jantele din aliaj care masoara acum pana la 18 inch sau, daca vrei, optiunile proaspete in materie de ornamente pentru plansa de bord.

Sub capota, versiunea imbunatita a actualei Skoda Fabia va fi comercializata alaturi de patru unitati cu trei cilindri si capacitatea de un litru, dintre care doua MPI-uri, cu 60 sau 75 CP sub capota, si doua TSI-uri, care dezvolta 95 ori 110 CP.

Daca este sa dam crezare celor inscrise in comunicatul publicat de compania ceha in cursul acestei dimineti, producatorul auto din Mlada Boleslav va livra motorizarea de top si alaturi de o cutie automata de tip DSG, in sapte rapoarte.

Intr-un final, lista cu noutati mai cuprinde si un display tactil de 6.5 inch pentru sistemul de infotainment Swing, compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto / MirrorLink, dar si Light Assist, Blind Spot Detection, Rear Traffic Alert.

Skoda Fabia Facelift

Skoda Fabia Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2018