Aceasta Toyota Camry este ultima masina de la care te-ai astepta sa ofere protectie impotriva gloantelor

Aceasta Toyota Camry este ultima masina de la care te-ai astepta sa ofere protectie impotriva gloantelor
  • Canadienii au blindat o banala Toyota Camry
  • Masina japoneza ofera un nivel de protectie BR6
  • A fost aleasa versiunea cu motor V6 de 268 CP
Distribuie pe Facebook

Si cu toate acestea... o face. Multumita canadienilor de la Inkas Armored, berlina japoneza ofera acum un nivel de protectie BR6.

Cele mai multe dintre masinile blindate sunt mari si ostentative, avand la baza platforme care atrag numeroase priviri asupra lor. Cele mai multe dintre masinile blindate au la baza modele precum Mercedes S-Class sau Cadillac Escalade, insa nu si in cazul de fata.

Nu, in cazul de fata, canadienii de la Inkas Armored au decis sa porneasca de la un automobil complet... banal, care costa putin peste 23.000 de dolari in versiunea de baza. Dupa cum precizam si la inceputul acestui material, este vorba - mai precis - despre o Toyota Camry.

Specialistii companiei nord-americane au optat pentru varianta cu propulsor V6 de 3.5 litri si 268 de cai putere, insotita de o cutie automata cu sase rapoarte. Apoi au modificat panourile caroseriei astfel incat aceasta sa ofere un nivel de protectie corespunzator clasei BR6.

Fiind vorba despre o Toyota Camry XLE, aceasta se mai lauda si cu un total de zece airbag-uri, blocuri optice cu tehnologie LED si climatizare automata. Are chiar si un sistem audio marca JBL pentru momentele in care pasagerii cauta sa scape cumva de stres.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul de vanzare al creatiei de la Inkas Armored. Tocmai de aceea tinem sa anuntam ca marca canadiana ofera si alte masini blindate, construite pe baza unor platforme opulente de la Mercedes, Lexus sau Range Rover.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2017