Acesta este noul Megane RS! Imaginile au ajuns cu putin timp in urma pe internet

Acesta este noul Megane RS! Imaginile au ajuns cu putin timp in urma pe internet
  • Noi imagini ale viitorului Megane RS au ajuns pe internet
  • Fotografiile in cauza surprind un exemplar de culoare rosie
  • Acesta vine la pachet alaturi de jante in cinci spite
Distribuie pe Facebook

Trei imagini ce surprind la exterior urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS au ajuns pe internet cu putin timp in urma.

Publicate mai intai pe un forum francez, fotografiile cu pricina au in prim-plan un exemplar de culoare rosie, incaltat cu jante din aliaj in cinci spite.

Asa cum era de asteptat, respectivul automobil nu duce nici lipsa spoilerelor fata / spate agresiv stilizate sau a aripilor laterale proeminente.

In stilul caracteristic generatiilor anterior, noul Renault Megane RS dispune inclusiv de un sistem de evacuare montat central la nivelul posteriorului.

Cadrele interioare lipsesc de aceasta data, insa mai multe poze scapate anterior pe internet aratau un volan sport, scaune cu suport lateral marit si altele.

Motorizarea ramane in continuare un mare mister, drept pentru care tinem sa reamintim zvonurilor potrivit carora sub capota vor domni 300 CP.

Dintr-o unitate turbo de doi litri, spun anumite surse, sau dintr-o versiune imbunatatita a benzinarului de 1.8 de pe Alpine A110, potrivit altor voci.

Stim, cu siguranta, ca viitorul hot-hatch de origine franceza va miza in premiera si pe un sistem de directie activa pentru un maximum de performanta.

O premiera absoluta pentru clientii respectivului automobil o reprezinta, de altfel, si aparitia in peisaj a unei cutii automate cu dublu ambreiaj.

La final, reamintim ca urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS va debuta cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Evenimentul in cauza a fost programat pentru toamna acestui an, pentru perioada 14 - 24 a lunii septembrie, in cazul in care te intrebai.

Noul Renault Megane RS

Noul Renault Megane RS

Noul Renault Megane RS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2017