Acesta este noul Suzuki Swift. Cum arata, la exterior si interior, rivalul Daciei Sandero

Acesta este noul Suzuki Swift. Cum arata, la exterior si interior, rivalul Daciei Sandero
  • Suzuki a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Swift
  • Compacta japoneza aduce un design imbunatatit in special la nivel de detaliu
  • Marea batalie pentru clienti se va da intre trei versiuni de motorizare
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe aparitii neoficiale in cadrul unor imagini surprinse de fotografii spion, iata ca cea de-a patra generatie a modelului Suzuki Swift renunta in cele din urma la toate secretele sale de ordin estetic si chiar tehnic.

Si tu asteptai cu nerabdare sa descoperi din exterior spre interior cea de-a patra generatie a modelului Suzuki Swift? Erai curios de cum va evolua compacta japoneza atat din punct de vedere tehnic, cat si tehnologic? Ei bine, atunci ai nimerit exact la locul potrivit: mai jos vei gasi cateva dintre raspunsurile pe care le cautai.

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Asadar, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, trecem direct la subiect si precizam ca respectivul automobil propune un design revizuit, cele mai multe dintre modificarile aduse caroseriei fiind operate la nivel de detaliu. Asa se face ca blocurile optice, dar si grila radiatorului ne intampina acum alaturi de un aspect usor rotunjit.

In ceea ce priveste cabina noului Swift, cea de-a patra generatie a modelului japonez de clasa compacta ne atrage atentia in special prin gurile de ventilatie rotunde ce insotesc consola centrala. Aceleasi forme au fost folosite inclusiv la creionarea comenzilor sistemului de climatizare, dupa cum putem observa in pozele publicate de Suzuki.

Pe plan tehnic, respectivul automobil anunta o gama de motorizari formata din trei unitati mari si late. Altfel spus, clientii vor avea la dispozitie atat un benzinar aspirat cu capacitate cilindrica de 1.2 litri, cat si unul turbo cu o capacitate cilindrica de numai un litru, ce-i drept, optiunilor cu pricina alaturandu-li-se un sistem de propulsie hibrid.

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Specificatiile complete ale unitatilor in cauza lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Suzuki preferand sa dezvaluie in schimb ca cea de-a patra generatie a modelului Swift va fi disponibila la vanzare, de la caz la caz, cu transmisie manuala sau automata, intr-o versiune cu tractiune fata sau chiar o varianta cu tractiune integrala.

Din punct de vedere tehnologic, compacta japoneza impresioneaza in special prin sistemul Dual Sensor Brake Support (DSBS) - care, cu ajutorul unei camere, si al unui senzor laser monitorizeaza traficul din fata si actioneaza pentru prevenirea unei coliziuni. Nu lipsesc insa din meniu nici pilotul automat adaptiv sau farurile care trec automat de pe faza mare pe faza mica.

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Suzuki Swift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2017