Prima imagine a noului Suzuki Swift ne arata o parte frontala mai agresiva ca oricand

Prima imagine a noului Suzuki Swift ne arata o parte frontala mai agresiva ca oricand
  • Prima imagine a noului Suzuki Swift a scapat pe internet
  • Automobilul japonez prezinta o parte frontala mai agresiva ca oricand
  • Debutul oficial al masinii va avea loc in cursul anului 2017
Distribuie pe Facebook

Si, daca nu ne inseala privirea, cu mai multe elemente vizuale inspirate de modele precum Mazda CX-3 sau Jaguar F-Type.

Ca Suzuki lucreaza la urmatoarea generatie a modelului Swift, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: viitorul automobil japonez de clasa compacta a fost surprins deja in nenumarate poze spion.

Respectivelor fotografii publicate la sfarsitul acestei veri li se alatura incepand de astazi o noua imagine care, spre bucuria tuturor, surprinde exteriorul masinii din Tara Soarelui Rasare complet necamuflat.

Asadar, chiar daca va debuta in mod public cel mai probabil in cursul anului 2017, putem spune inca de pe acum ca urmatoarea generatie a modelului Suzuki Swift va iesi in evidenta printr-o parte frontala mai agresiva ca oricand, de exemplu.

Suzuki Swift - Prima poza

Nu doar blocurile optice, grilele spoilerului sau capota motorului au suferit insa modificari serioase, viitorul automobil japonez de clasa compacta propunand cateva noutati inclusiv la nivel de jante.

Majoritatea detaliilor laterale, dar si posterioare raman un mare mister la acest moment, sub un mare semn de intrebare ascunzandu-se si liniile / formele utilizate de esteticienii din Tara Soarelui Rasare la creionarea interiorului.

La fel de 'multe' informatii avem si despre departamentul tehnic, urmatoarea generatie a modelului Swift fiind totusi asteptata sa preia cel putin o parte dintre motorizarile lui Baleno si Ignis.

In cazul in care aceste zvonuri se adeveresc, clientii modelului japonez de clasa compacta vor putea opta si pentru un benzinar turbo in trei cilindri, de un litru si 112 cai putere. Sau, de ce nu, pentru unitatea 1.4 Boosterjet de 140 CP.

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2017 Suzuki Swift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2016