Acesta este noul Volkswagen Golf GTI Clubsport 45! Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!

Acesta este noul Volkswagen Golf GTI Clubsport 45! Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!
  • Acesta este noul Volkswagen Golf GTI Clubsport 45!
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum!
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model cu 300 de cai pe puntea fata va fi disponibil la vanzare incepand din data de 1 martie, la un pret care depaseste orice limita a imaginatiei.

Deconspirat de trei fotografii scapate pe internet in urma cu doar cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, automobilul proiectat pentru a celebra cea de-a 45-a aniversare a legendarului Volkswagen Golf GTI a debutat oficial, in dimineata zilei de astazi. Totodata, din data de 1 martie a anului 2021 pornesc si vanzarile, cu nota de plata pentru piata din Germania plecand, fara gluma sau exagerare, de la 47.790 de euro.

Botezat mai mult sau mai putin sugestiv Clubsport 45, respectivul model ofera in schimbul sumei de bani mentionate anterior si un motor turbo cu patru cilindri, de doi litri, capabil sa livreze rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 300 de cai, dar si 400 de Newton-Metri.

Pachetul disponibil in standard cuprinde inclusiv o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca timpul caracteristic acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa fie mai mic de sase secunde. Intr-un final, acelasi model menit sa sarbatoreasca cele patru decenii si jumatate cele patru decenii si jumatate de la prezentarea celebrului Volkswagen Golf GTI promite si o viteza de top de 250 km/h.

In schimb, pe plan vizual, modelul comercializat sub denumirea de Clubsport 45 se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate din dotare, insa nu vor trece neobservate nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch si mici accente contrastante de rosu.

Comercializat la preturi care pornesc de la 47.790 de euro, dupa cum precizam si la inceputul materialului nostru, automobilul proiectat pentru a celebra cea de-a 45-a aniversare a legendarului Volkswagen Golf GTI se mai bucura si de o evacuare dubla, un eleron proeminent pentru plafon. Plus faruri cu matrice de LED-uri, volan multifunctional in trei spite, cu parte inferioara plata, scaune sport cu suport lateral marit s.a.m.d.

Volkswagen Golf GTI Clubsport 45

Volkswagen Golf GTI Clubsport 45

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf GTI Clubsport 45
mai multe