Noul Golf GTI Edition 45 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii de la Volkswagen le vor sterse de urgenta

Noul Golf GTI Edition 45 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii de la Volkswagen le vor sterse de urgenta
  • Noul Golf GTI Edition 45 a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care sefii de la Volkswagen le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Automobilul proiectat pentru a celebra cea de-a 45-a aniversare a legendarului hot-hatch din Wolfsburg ramane doar un mister, pentru moment, din punct de vedere tehnic.

Lansat pe piata in 1976, faimosul Volkswagen Golf GTI implineste anul acesta patru decenii de excelenta si existenta. Moment pe care compania cu sediul in Wolfsburg il va aniversa prin introducerea unui model special, botezat simplu, dar extrem de sugestiv Edition 45.

Chiar daca nu a fost niciodata adus in discutie, cel putin din punct de vedere oficial, respectivul automobil nu reprezinta numai o simpla inchipuire a fanilor, ci exista cu adevarat, fara niciun fel de gluma sau exagere.

Volkswagen Golf GTI Edition 45

Volkswagen Golf GTI Edition 45

Un lucru pe care il demonstreaza inclusiv aceste trei fotografii aparute, de nicaieri, pe internet, ce surprind atat partea frontala, cat si spatele viitorului Golf GTI Edition 45. Cu ale sale elemente restilizate de designerii Volkswagen pentru un plus vizibil de sportivitate estetica.

Pentru moment, pachetul tehnic specific respectivului model ramane doar un mare mister, insa inginerii companiei cu sediul in Wolfsburg ar putea instalat sub capota specialului automobil un 2.0 TSI cu 300 CP.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va dura mai mult de 5.6 - 5.7 secunde, pe cand viteza de top va fi, in continuare, limitata electronic la 250 km/h. Daca nu cumva noul Volkswagen Golf GTI Edition 45 va scapa de acest tratament pentru o aniversare de neuitat.

Intr-un final, despre modelul care a fost proiectat pentru a celebra cea de-a 45-a aniversare a legendarului hot-hatch din Wolfsburg se mai anticipeaza si ca va sosi, oficial, chiar in urmatoarea perioada de timp.

Volkswagen Golf GTI Edition 45

Distribuie pe Facebook
mai multe