ACESTA ESTE NOUL X5! BMW a publicat acum toate informatiile si fotografiile oficiale

ACESTA ESTE NOUL X5! BMW a publicat acum toate informatiile si fotografiile oficiale
  • BMW publica primele imagini si detalii oficiale ale noului X5
  • SUV-ul bavarez propune o mica revolutie la nivel tehnologic
  • Propulsia este asigurata de motorizari turbo cu pana la 462 CP
Distribuie pe Facebook

Productia SUV-ului bavarez se va desfasura la fabrica din Spartanburg, iar startul vanzarilor se va da in luna noiembrie a acestui an.

La mai putin de o zi distanta de la aparitia primelor fotografii oficiale pe internet, BMW a pus capat asteptarii si a publicat toate materialele referitoare la generatia cu numarul patru a celebrului X5.

Disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an, noul concurent al modelelor Audi Q7 si Mercedes GLE scoate la iveala un design impozand, cu o grila supradimensionata la nivelul partii frontale.

Noul BMW X5

Noul BMW X5

Capota cu nervuri a motorului, detaliile proeminente caracteristice profilului lateral sau stopurile atipice pentru un automobil marca BMW sunt alte elemente marca inregistrata ale urmatorului X5.

De cealalta parte a portierelor, in interior, SUV-ul companiei bavareze scoate la iveala doua display-uri de dimensiuni generoase, dintre care unul avand ca scop principal afisarea instrumentelor de bord digitale.

Instalat in partea superioara a consolei centrale, ecranul cu numarul doi deserveste cea mai noua versiune a sistemului de operare iDrive, ale carei functii pot fi controlate inclusiv prin gesturi.

Asemeni predecesorului sau, noul BMW X5 va fi comercializata in continuare si intr-o varianta cu trei randuri de scaune si pana la sapte locuri - disponibila la vanzare incepand cu luna decembrie a acestui an, ce este drept.

Noul BMW X5

Noul BMW X5

Si mai interesant este ca pasagerii se vor bucura acum de mai mult spatiu ca oricand, SUV-ul companiei bavareze crescand cu 36 mm in lungime, 66 mm in latime, 19 mm in inaltime si 42 mm in ampatament.

Intr-un final, concurentul modelelor Audi Q7 si Mercedes GLE se mai poate lauda si cu o serie importanta de noutati tehnologice, precum farurile cu laseri, suspensie pneumatica pentru ambele punti ori directia integrala.

La nivel de motorizari, cea de-a patra generatie a celebrului BMW X5 anunta doua benzinare si doua diesel-uri, clientii avand la dispozitie trei unitati in sase cilindri si un V8 capabil sa produca 462 CP.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala sunt oferite in standard indiferent de optiunea pe care se va merge sub capota, se mai arata in comunicatul de presa publicat de curand de oficialii bavarezi.

Noul BMW X5

Noul BMW X5

Noul BMW X5

Noul BMW X5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Noul BMW X5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2018