Acestea sunt primele imagini teaser cu nava amiral a nemtilor de la Mercedes

Acestea sunt primele imagini teaser cu nava amiral a nemtilor de la Mercedes
  • Mercedes a publicat primele imagini teaser cu noul S-Class facelift
  • Grila radiatorului este mai proeminenta iar semnatura blocurilor de lumini este schimbata
  • Interiorul propune un volan cu trei spite si mai multe modificari estetice
Distribuie pe Facebook

Mercedes-ul S-Class facelift apare in primele imagini oficiale postate cu putin timp in urma pe internet. Nemtii au anuntat ca vor prezenta in premiera noul varf de gama in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie.

La cateva zile de la dezvaluirea fara sa vrea a interiorului noului S-Class, constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser ale facelift-ului suferit de nava sa amiral. Acestea dezvaluie cateva detalii ale partii frontale, dar si habitaclul, care propune cateva modificari estetice fata de modelul actual.

Fiind vorba despre un facelift minor, imbunatatirile nu sunt majore, insa vorbim totusi de o grila frontala ceva mai proeminenta si de un desen nou al blocurilor de lumini. Din imagine se distinge o noua semnatura LED, cu trei linii creionate sub forma unui bumerang.

Mercedes-Benz S-Class facelift

Interiorul, asa cum l-am vazut si in acele fotografii date din greseala publicitatii, propune in primul rand un volan complet schimbat, cu trei spite, o consola centrala redesenata, cele doua display-uri din fata soferului au fost unite intr-unul singur de dimensiuni considerabile, iar touchpad-ul a fost si el restilizat.

Pe langa acestea, habitaclul noului S-Class va beneficia de noi tapiterii cu diferite modele, materiale de cea mai buna calitate si desigur, tehnologie din plin. Multumita noilor camere video, sistemelor radar si functiilor autonome, varful de gama al nemtilor este tot mai aproape de a se conduce singur.

Mercedes-Benz S-Class facelift

Gama de motorizari va fi compusa din unitati pe benzina si diesel, cu 6 cilindri, iar pentru un plus de performanta si sportivitate, clientii vor putea opta si pentru un agregat biturbo V8 de 4.0 litri. Inginerii vor lucra putin si la versiunile plug-in hybrid, astfel ca acestea ar urma sa beneficieze de o crestere a autonomiei electrice la 50 de kilometri.

Constructorul german de automobile este asteptat sa prezinte in premiera noul S-Class facelift pe data de 19 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Insa, asa cum ne-am obisnuit, primele imagini oficiale vor fi date publicitatii inainte cu cateva zile de acest eveniment.

Distribuie pe Facebook
mai multe