Actuala Dacie Duster a primit o noua versiune. E diferita de toate variantele vandute in Romania

Actuala Dacie Duster a primit o noua versiune. E diferita de toate variantele vandute in Romania
  • Actuala Dacie Duster a primit o noua versiune
  • E diferita de toate variantele vandute in Romania
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, un motor turbo de 1.3 litri lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra 150 de cai rotilor aflate pe puntea fata.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului curent, mult anticipata Dacie Duster Facelift se vinde, la momentul de fata, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de oficialii companiei producatoare, in prezent, la dispozitia clientilor se numara - mai nou, si o varianta Commercial.

Lansata chiar zilele acestea, respectiva masina este disponibila, pe piata din Marea Britanie, la preturi incepand de la aproximativ 15.350 de lire sterline si dispune de o capacitate de incarcare de circa 1.623 de litri.

Dacia Duster Commercial

Dacia Duster Commercial

Noua Dacie Duster Commercial se mai poate lauda - de asemenea, si cu o sarcina utila de pana la 503 kilograme, in timp ce propulsia este asigurata de o gama de unitati formata din motoare turbo pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri in linie si capacitati de pana la 1.5 litri. Daca mai trebuia cumva precizat.

Oferita sub indicativul TCe 90 4x2, versiunea de baza vine cu o motorizare de 1.0 litri si 90 de cai pe puntea spate, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 13.1 secunde, potrivit companiei producatoare.

De cealalta parta, varianta de top - pe nume TCe 150 4x2 EDC, dispune de serviciile unui propulsor de 1.3 litri si 150 de cai. Singurul din gama insotit de o transmisie manuala in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, si singurul capabil sa rezolve aceeasi problema a acceleratiei 0 - 100 de kilometri pe ora in sub zece secunde.

Unitatea Blue dCi 115, de 1.5 litri si 115 cai, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, este, in schimb, singura motorizare vanduta si intr-o configuratie cu un sistem de tractiune integrala pe lista cu dotari standard.

Dacia Duster Commercial

Dacia Duster Commercial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Dacia Duster Commercial
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2021