Dacia a lansat oficial masina asteptata de toata lumea. Acesta este noul Duster Facelift!

Dacia a lansat oficial masina asteptata de toata lumea. Acesta este noul Duster Facelift!
  • Dacia a lansat oficial masina asteptata de toata lumea
  • Acesta este noul Duster Facelift!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta decat un mister, insa primele exemplare vor ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2021.

Surprinsa complet necamuflata chiar la inceputul lunii precedente, in urma cu aproximativ sase saptamani, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite de Dacia sub denumirea de Duster a renuntat astazi la toate secretele sale. Atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic, daca mai era nevoie cumva de precizat.

Privita de la exterior spre interior, masina programata sa ajunga in showroom-urile de pe Batranul Continent, la vanzare, din toamna se remarca in special prin farurile cu lumini de zi stilizate sub forma literei Y, insa nu vor trece neobservate nici noua grila frontala sau blocurile optice posterioare cu design similar.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Mult anticipata Dacie Duster Facelift se mai poate lauda, la exterior, si cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior a primit si un display tactil cu diagonala de opt inch. Totodata, persoanele atente la detalii vor observa cateva schimbari si in dreptul consolei centrale.

Lista noutatilor majore continua cu o transmisie automata in sase rapoarte, de tip DCT, oferita numai pe configuratia TCe 150 (2WD), celelalte TCe: 90 (2WD), TCe 130 (2WD), TCe 150 (4WD), ECO-G 100 (2WD) si dCi 115 (2WD sau 4WD) bucurandu-se doar de serviciile unei cutii manuale cu un numar identic de viteze.

Asa cum precizam si anterior, nota de plata nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata. Mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite de Dacia sub denumirea de Duster se mai bucura insa, daca mai trebuia precizat, si de patru camere de filmat, asistent pentru monitorizarea unghiului mort s.a.m.d.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze Dacia Duster Facelift
mai multe