Acum este momentul sa-ti cumperi un Subaru WRX STI. Niponii anunta mai multi cai sub capota

Acum este momentul sa-ti cumperi un Subaru WRX STI. Niponii anunta mai multi cai sub capota
  • Subaru WRX STI primeste mai multa putere pentru modelul 2019
  • Informatia apare intr-un document intrat in posesia unei publicatii
  • Situatia nu a fost comentata de vreun oficial Subaru
Distribuie pe Facebook

Potrivit unui document, Subaru urmeaza sa-i ofere WRX-ului STI model 2019 mai multi cai putere sub capota. Sedanul de performanta a primit cu ceva timp in urma mai multe imbunatatiri estetice, dar si tehnice.

Subaru WRX STI are mare nevoie de o generatie noua, care sa aduca modelul de performanta nipon in prezent. Aceasta a fost deja anuntata de conceptul VIZIV Performance, insa pana sa facem cunostinta cu ea, Subaru intentioneaza din cate se pare sa imbunatateasca putin actualul model.

Subaru WRX STI

Publicatia The Truth About Cars a pus mana pe un document in care se arata ca puterea WRX-ului STI model 2019 va creste de la 300 la 310 cai putere, egaland astfel editia speciala WRX STI Type RA.

Subaru WRX STI

Asa cum era de asteptat, constructorul japonez de automobile nu a comentat situatia, iar managerul de comunicatii a diviziei din Statele Unite ale Americii a precizat ca "este mult prea devreme pentru a face declaratii."

Subaru WRX STI

Actualul WRX STI (MY 2018) a primit de curand cateva imbunatatiri care sa-l pastreze cat de cat pe linia de plutire. Printre acestea se numara o parte frontala usor restilizata, blocuri de lumini cu LED, o grila supradimensionata, jante noi cu diametrul de 19 inch, materiale mai calitative la interior, un display de 7 inch pentru sistemul multimedia si unul de 5.9 inch pentru instrumentarul de bord.

Subaru WRX STI

Pe langa acestea, sedanul asiatic a mai primit o suspensie modificata, sistemul de tractiune integrala a fost recalibrat, iar franele Brembo au acum etriere mai puternice, iar discurile au o ventilare mai eficienta.

Subaru WRX STI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Subaru WRX STI
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2018