Acum il poti avea si intr-o versiune sport. SEAT prezinta oficial noul Ateca FR

Acum il poti avea si intr-o versiune sport. SEAT prezinta oficial noul Ateca FR
  • SEAT prezinta oficial noul Ateca FR
  • Crossover-ul spaniol ofera pana la 190 CP
  • Meniul vizual include si scaune din Alcantara
Distribuie pe Facebook

SEAT completeaza oferta primului sau crossover cu un nou nivel de echipare. Proaspat lansatul Ateca FR propune un design sportiv si pana la 190 CP.

Construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului VW Tiguan, primul crossover din istoria marcii SEAT a debutat public la inceputul anului trecut, in cadrul evenimentului Geneva Motor Show 2016.

Botezat Ateca, respectivul automobil propune un design angular, o gama de motorizari turbo cu pana la 190 de cai putere sub capota, dar si sisteme de ultima ora care le fac viata pasagerilor la bord atat mai usoara, cat si mai sigura.

SEAT Ateca FR

In curand, acelasi SEAT Ateca va fi disponibil la vanzare si sub forma unui model FR, care iese in evidenta in special prin partea inferioara a spoilerelor fata / spate, respectiv pragurilor laterale finisata de-aceasta data in culoarea caroseriei.

Un set de jante pe 19 inch si mai multe accente de negru mat sau stralucitor prezente la nivelul caroseriei completeaza meniul exterior al crossover-ului spaniol cu aroma sport, in timp ce interiorul ofera inca din standard scaune in Alcantara.

Pe plan tehnic, proaspat lansatul SEAT Ateca FR anunta puteri maxime cuprinse intre 150 si 190 CP, de livrarea acestora catre puntea fata sau toate cele patru roti ocupandu-se fie clasica transmisie manuala, fie moderna cutie automata DSG.

La final, oficialii producatorului spaniol de automobile s-au grabit sa anunte - in schimbul disponibilitatii si al pretului de pornire, ca noul lor crossover cu aroma sport poate fi dotat inclusiv cu direct progresiva si suspensie adaptiva.

Mai multe informatii privind modelul SEAT Ateca FR vor sosi cel mai probabil la inceputul lunii viitoare, atunci cand va avea loc si premiera publica a respectivului autoturism - cu ocazia Salonului Auto desfarsurat la Barcelona intre 11 si 21 mai.

SEAT Ateca FR

SEAT Ateca FR

SEAT Ateca FR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze SEAT Ateca FR
mai multe