Acum il poti vedea si pe viu. Uite unde se 'ascunde' primul 124 Spider din Romania

Acum il poti vedea si pe viu. Uite unde se 'ascunde' primul 124 Spider din Romania
  • Noul 124 Spider a debutat in premiera europeana la Geneva
  • Decapotabila Fiat are la baza o platforma cu tractiune spate
  • Sub capota se ascunde o motorizare turbo de 1.4 litri si 140 CP
Distribuie pe Facebook

Noua decapotabila cu tractiune spate din gama Fiat este una dintre atractiile principale ale Salonului Auto Bucuresti & Accesorii - aflat in plina desfasurare la Romaero Baneasa.

La aproape 50 de ani de la lansare, Centoventiquattro renaste sub forma noului roadster Fiat. Proiectat la Centro Stile Torino, 124 Spider imprumuta indicii ale originalului din 1966, considerat unul dintre cele mai frumoase modele din toate timpurile, si le reinterpreteaza.

Decapotabila italiana are o silueta joasa, atemporala, imbinand profilul de influenta retro cu proportiile echilibrate, argumentate de o capota lunga si de habitaclul compact, amplasat in vecinatatea puntii spate. Automobilul intruchipeaza experienta suprema a unui roadster italian, cu un design Made in Italy si îmbogatita de emotie, tehnologie si siguranta.

Caracteristici precum grila superioara hexagonala, cupolele "Power Dome" de pe capota si blocurile spate orizontale si ascutite sunt tot atatea elemente care conduc cu gandul spre Spider-ul clasic.

Interiorul este orientat asupra soferului, fabricat in intregime din materiale premium soft-touch. Noul Fiat 124 Spider este dotat cu tehnologii de siguranta si asistenta, precum faruri adaptive si cameră video pentru marsarier, dar si cu un pachet de infotainment consistent, cu touchscreen de 7 inchi, conectivitate Bluetooth, sistem Keyless Enter’n Go si sistem audio premium Bose cu noua difuzoare.

Decapotabila italiana va fi disponibila in Romania in doua variante de echipare - 124 Spider și Lusso - si va fi motorizata de un propulsor MultiAir Turbo de 1.4 litri, 140 CP si 240 Nm, cuplat la o transmisie manuala sau automata in sase trepte.

Exterioarele vor putea fi personalizate intr-una dintre cele 8 culori disponibile in paleta: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Vesuvio, Grigio Argento, Grigio Moda, Bronzo magnetico, Azzurro Italia si tri-strat Bianco Ghiaccio. Lansarea noului Fiat 124 Spider in Romania este prevazuta pentru primul semestru al anului viitor.

Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii

Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii

Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii

Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii

Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Fiat 124 Spider la SAB & Accesorii
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2016