Acum mai arata a masina. Ultimele imagini ale noului S-Cross baga spaima in soferii de Qashqai

Acum mai arata a masina. Ultimele imagini ale noului S-Cross baga spaima in soferii de Qashqai
  • Suzuki a publicat noi imagini ale crossover-ului S-Cross
  • Modelul japonez aduce diverse imbunatatiri tehnice si estetice
  • Clientii romani vor avea de platit un minimum de 14.600 euro
Distribuie pe Facebook

Trei ani mai tarziu de la debutul sau oficial, primul crossover din istoria companiei Suzuki primeste un facelift care ar trebui sa ii puna pe gand inclusiv pe oficialii marcii Nissan.

Fanii Suzuki nu mai au niciun motiv sa astepte cu nerabdare Salonul Auto de la Paris, producatorul japonez publicand deja primele fotografii si informatii oficiale ale noului S-Cross.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, versiunea restilizata a respectivului crossover propune un exterior radical imbunatatit, partea frontala impunatoare regasindu-se de-aceasta data in centrul atentiei.

Mici modificari au fost operate insa si la nivelul posteriorului, in timp ce ofera interioara isi trece pe lista cu schimbari doar un volan cu design in trei spite si materiale de calitate superioara.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Suzuki S-Cross porneste pe urmele Nissan-ului Qashqai alaturi de trei optiuni mari si late, clientii avand la dispozitie doua optiuni pe benzina si una singura pe motorina.

Scurt si direct la subiect, versiunea restilizata a crossover-ului japonez vine la pachet, pentru inceput, alaturi de un propulsor turbo in trei cilindri, de un litri si aproximativ 110 cai putere.

Urmeaza apoi un 1.4 turbo de 140 CP, rivalul Nissan-ului Qashqai incheindu-si pledoaria in compania unui diesel cu capacitate cilindrica de 1.6 litri, turbina cu geometrie variabila si circa 120 de cai putere.

Pentru cei interesati direct de noul Suzuki S-Cross, versiunea restilizata a crossover-ului japonez porneste in Romania de la suma de 14.600 de euro si poate ajunge pana la 24.450 de euro.

Suzuki S-Cross Facelift - Noi Poze

Suzuki S-Cross Facelift - Noi Poze

Suzuki S-Cross Facelift - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Suzuki S-Cross Facelift - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2016