Acum nu ofera mari motorizari, insa curand ar putea primi un bi-turbodiesel de 240 CP

Acum nu ofera mari motorizari, insa curand ar putea primi un bi-turbodiesel de 240 CP
  • Noua Skoda Kodiaq ar putea primi in viitor o unitate bi-turbodiesel de 240 de cai putere
  • Exista o posibilitate ca proaspat lansatul SUV ceh cu sapte locuri sa se aleaga inclusiv cu o versiune Scout
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii noului model Skoda Kodiaq: proaspat lansatul SUV ceh cu sapte locuri ar putea primi in perioada urmatoare inclusiv o motorizare bi-turbodiesel cu 240 CP sub capota.

Chiar daca nu a trecut nici macar o saptamana de la momentul lansarii sale, presa auto din Marea Britanie a inceput deja sa speculeze despre modul in care viitorul va completa oferta noului model Skoda Kodiaq.

Intr-o alta ordine de idei, daca este sa le dam crezare celor de la AutoExpress, proaspat lansatul SUV ceh cu sapte locuri se va alege din 2017 cu o motorizare bi-turbodiesel in patru cilindri, de doi litri si 240 de cai putere.

Preluata de la ultima generatie a Volkswagen-ului Passat, unitatea in cauza va lucra alaturi de o transmisie DSG in sapte rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti inclusiv un cuplu maxim de aproximativ 500 Nm.

O versiune BiTDI a noului model Kodiaq este insa doar una dintre posibilitatile pe care oficialii Skoda le iau in calcul, proaspat lansatul SUV ceh cu sapte locuri fiind asteptat sa primeasca si o varianta de echipare Scout.

Dar indeajuns cu speculatiile si sa revenim la certitudini, clientii masinii din Mlada Boleslav avand de ales pentru moment intre propulsoare 1.4 TSI, 2.0 TSI si 2.0 TDI capabile sa produca pana la 190 de cai putere.

Tot cu aceasta ocazie tinem sa reamintim, in cazul in care chiar mai era nevoie, si ca noul model Skoda Kodiaq este construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a Volkswagen-ului Tiguan.

La final reluam si valoarea de aproape 2.8 metri a ampamentului, prin intermediul careia portbagajul proaspat lansatului SUV ceh cu sapte locuri poate inghiti pana la 2.065 de litri de genti, valize si geamantane.

Cat despre departamentul tehnologic, avem un sistem audio de la Canton cu zece difuzoare, ecran de inalta definitie si opt inch sau compatibilitate Apple CarPlay, respectiv Android Auto. Plus hot-spot Wi-Fi, in cazul in care te intrebai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2016